Locks-1920x607

Velg rett lås og låssystem

Dører finnes overalt. De er innganger som må kunne håndtere mange mennesker og holde uvedkommende borte. Med rett lås øker du sikkerheten i bedriften. Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne en løsning som passer for din virksomhet og dine sikkerhetsbehov.

I mange bedrifter finnes det i dag et behov for raskt å kunne gjøre endringer i låssystemene eller kontrollere hvem som har vært inne i bygningen. Det finnes en rekke ulike låstyper å velge mellom. Vi hjelper deg med å velge rett.

Elektroniske låser

Elektroniske låser passer på både lette innerdører og kraftige ytterdører der det må gå raskt å låse. En elektronisk dørlås kan også kombineres med f.eks. adgangskontrollsystem og ulike kodelåser. En enkel måte å beskytte virksomheten på og få kontroll over hvem som oppholder seg der.

Les mer om elektroniske låser

Mekaniske låser

Mekanisk låsing er den enkleste og sikreste løsningen for å beskytte virksomheten din og inventaret. Mekaniske låser finnes i flere ulike varianter avhengig av hvilket sikkerhetsnivå som kreves, uansett om det er viktigst at det skal være bekvemt eller innbruddssikkert.

Les mer om mekaniske låser

Kodelåser

Med en kodelås beskytter du lokalene dine samtidig som det er raskt og smidig for autoriserte personer å ta seg inn. Låsen gir deg raskt adgang uten besværlig nøkkelhåndtering. Disse låstypene passer bra for lokaler som ikke krever høyeste sikkerhet, f.eks. garderober, boder eller entreer til leilighetsblokker.

Les mer om kodelåser

Nøkkelfrie låser

Med en nøkkelfri lås beskytter du lokalene dine samtidig som det gjør det lettere for autoriserte personer å ta seg inn og ut. Låsene er enkle å montere og gir deg rask adgang uten besværlig nøkkelhåndtering.

Les mer om nøkkelfrie låser

Låser til ytterdører

I en virksomhet der mange personer kommer og går daglig, er det viktig at dørlåsen fungerer smidig samtidig som uvedkommende holdes ute. Med en sikker og fungerende lås på ytterdørene beskytter du både virksomheten og de ansatte samt inventaret.

Les mer om lås til ytterdør

Låser til innerdører

I miljøer der mange personer ferdes daglig, er det viktig å sørge for at uvedkommende ikke får adgang til visse deler av lokalene. Med rett lås til innerdørene beskytter du både virksomheten og de ansatte samt inventaret.

Les mer om lås til innerdør

Vinduslåser

Tyven velger alltid den letteste veien inn. Med sikre låser på bygningens vinduer minsker du risikoen for at uvedkommende tar seg inn. Velg mellom kodelåser eller mekaniske låser for å øke sikkerheten.

Les mer om vinduslåser

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker dine behov.

Låsesystemer 800x450

Kopibeskyttede låssystemer øker sikkerheten

Et godt låssystem utgjør basisen i et sikkerhetssystem. Med et kopibeskyttet låssystem forhindrer du ulovlig kopiering av nøkler hvis disse skulle komme i urette hender.

Les mer
yale 800

Yale Doorman

Med en smidig og sikker elektronisk lås som Yale Doorman letter du hverdagen for hele familien samtidig som du øker sikkerheten i hjemmet. Trygt og sikkert.

Les mer

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!