Beskytt virksomheten med kodelås

Med en kodelås beskytter du lokalene dine samtidig som det er raskt og smidig for autoriserte personer å ta seg inn. Låsen gir deg raskt adgang uten besværlig nøkkelhåndtering. Disse låstypene passer bra for lokaler som ikke krever høyeste sikkerhet, f.eks. garderober, boder eller entreer til leilighetsblokker.

Vi i CERTEGO vet at sikkerhetskravene varierer mellom ulike typer virksomheter og for ulike innganger. Ved å installere en kodelås forhindrer du at uvedkommende får adgang til lokalene dine samtidig som det blir bekvemt for deg, dine leietakere eller personale.

Kodelås

Kompakte kodelåser

Med en kompakt kodelås beskytter du lokaler som ikke krever den aller høyeste sikkerhetsgraden, f.eks. garderober og entreer til leilighetsblokker. Låsene har en rekke gjennomtenkte funksjoner som feiltastingsblokkering, kode med begrenset gyldighetstid og mulighet til å styre en eller to dører. De er dessuten veldig enkle å montere.

Kompakte kodelåser med kryptert kommunikasjon

Til lokaler som krever et høyere sikkerhetsnivå enn hva tradisjonelle kodelåser tilbyr, finnes det kodelåser med krypteringsfunksjon. Disse låsene har samme gjennomtenkte funksjoner som andre kodelåser, men kan i og med krypteringen styre elektriske sluttstykker, solenoidlåser og motorlåser direkte. Det er også mulig å koble dørautomatikk til denne typen kodelåser. Ettersom det ikke finnes releer i kodelåsen, minsker risikoen for at noen prøver å manipulere låsen sammenlignet med tradisjonelle kodelåser med releer.

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!