Access-Control-1920x607

Adgangskontroll øker sikkerheten

Ønsker du kontroll på hvem som kommer og går i virksomheten? Med et adgangskontrollsystem er det enkelt å beskytte dører til lokaler og rom, samtidig som autoriserte personer får rask adgang.

Et elektronisk adgangskontrollsystem er enkelt å administrere, og brukervennlig med kort, brikker eller mobile nøkler. Vi i CERTEGO kan tilby fleksible adgangskontrollsystemer som øker sikkerheten i din virksomhet. 

Hva er adgangskontroll?

Med elektronisk adgangskontroll får du kontroll over hvem som har adgang til et bestemt område, bygning, lokalet eller kontor. Adgangskontroll skaper trygghet og oversikt over hvilke personer som kan gå inn i de bestemte områdene til bestemt tid. Et adgangskontrollsystem er et system som holder orden og styrer hvem som har adgang på ulike steder. 

Økt sikkerhetskontroll

Du kan enkelt tidsstyre og endre adgangsrettigheter via et brukervennlig grensesnitt. Dermed slipper du å bekymre deg for dyre sylinderbytter og hovednøkler som har kommet på avveier. Hvis noen mister en nøkkel, er det bare å sperre den og bestille en ny. Det beskytter bygningen og forhindrer at uvedkommende får adgang til lokalene dine.

Adgangskontroll og innbruddsalarm i ett sikkerhetssystem

Det skal være lett å håndtere sikkerheten i bedriften. Med et sikkerhetssystem får du en kombinasjon av adgangskontrollsystem og innbruddsalarm. Dette forenkler administrasjonen av bedriftens sikkerhetsløsning og gjør at du kan bruke mer tid og penger på annet. 

Les mer om ARX Sikkerhetssystem

Vi hjelper deg med nytt adgangskontrollsystem

Om du velger oss som partner får du et serviceteam i ryggen som består av rådgivere, prosjektledere og teknikere med inngående produktkunnskap og flerfaglig kompetanse. Les mer om våre tjenester i linken under. 

Våre tjenester

My project-1 (45)

Adgangskontroll for borettslag

Med elektronisk adgangskontroll forenkler du nøkkelhåndteringen, samtidig som du øker sikkerheten til beboere og eiendommen. Med en nøkkelfri hverdag kan beboere enkelt bruke mobilen eller kodebrikke for å låse seg inn og ut.

Les mer her
Uten tittel (9)

Adgangskontroll for kjøpsenter

Vi hjelper deg med risikovurdering, sikkerhetsplanlegging, installasjon og drift av adgangskontrollsystem til kjøpesenter. Slik at du til enhver tid sikrer byggets tilganger, og reduserer nøkler på avveie, hærverk og tyveri. 

Les mer her
door-automation-800x450

Adgangskontroll for detaljhandelen

Uansett hvilken type detaljhandel du opererer i, fra mindre butikker til større varehus og butikkjeder, så krever det høy tilgjengelighet og lett atkomst. Samtidig som tyveri og innbrudd må forhindres. 

Les mer her
Builder-security-800x450

Adgangskontroll for byggplassen

Byggeplasser har ofte stort areal og store områder å holde styr på. Med elektronisk adgangskontroll på byggeplassen ivaretar du sikkerheten til de ansatte, og holder uvedkommende borte.

Les mer her

Har du spørsmål om adgangskontroll?

Vi hjelper deg med at fra rådgivning, installasjon, service og vedlikehold av ditt adgangskontrollsystem. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på! 

Door-phone-800x450

Porttelefon

Med en dørtelefon holder du kontroll på porten samtidig som de besøkende får hjelp med å finne frem. Vi i CERTEGO har holdbare og brukervennlige dørtelefoner som både øker tryggheten og er estetisk tiltalende.

Les mer
Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!