Access-Control-1920x607

Adgangskontroll gir økt kontroll

Med et adgangskontrollsystem er det enkelt å beskytte dører til lokaler og rom samtidig som autoriserte personer får rask adgang. Et adgangskontrollsystem er enkelt å administrere og brukervennlig med kort, brikker eller nøkler. Vi i CERTEGO kan tilby fleksible adgangskontrollsystemer som øker sikkerheten i din virksomhet.

Økt sikkerhetskontroll

Med et adgangskontrollsystem får du økt kontroll på hvem som kommer og går i bedriften. Du kan enkelt tidsstyre og endre adgangsrettigheter via et brukervennlig grensesnitt. Dermed slipper du å bekymre deg for dyre sylinderbytter og hovednøkler som har kommet på avveier. Hvis noen mister en nøkkel, er det bare å sperre den og bestille en ny. Det beskytter bygningen og forhindrer at uvedkommende får adgang til lokalene dine.

ASSA ARX sikkerhetssystem

Det skal være lett å håndtere sikkerheten i bedriften. ASSA ARX sikkerhetssystem er en kombinasjon av adgangskontrollsystem og innbruddsalarm som forenkler administrasjonen av bedriftens sikkerhetsløsning og gjør at du kan bruke mer tid og penger på annet.

Les mer om ARX Sikkerhetssystem

Door-phone-800x450

Porttelefon

Med en dørtelefon holder du kontroll på porten samtidig som de besøkende får hjelp med å finne frem. Vi i CERTEGO har holdbare og brukervennlige dørtelefoner som både øker tryggheten og er estetisk tiltalende.

Les mer

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!