Door-Automation-1920x607

Øk tilgjengeligheten med dørautomatikk

Dører finnes overalt og iblant ønsker du at noen kunne åpne dem for deg. Med dørautomatikk åpnes døren automatisk når du behøver det. Dørautomatikk skaper et driftssikkert og tilgjengelighetstilpasset dørmiljø og passer for de fleste dører.

Dørautomatikk egner seg godt for så vel boligtilpasning, der det stilles høye krav til en stillegående og sikker drift, som for hoteller, større varehus eller skoler der mange mennesker passerer og vanskelige driftsforhold råder.

Automatisk åpning med stillegående drift

Slagdørautomatikk passer for de fleste inner- og ytterdører og er elektrohydraulisk, veldig stillegående og helt lydløs i åpen stilling. Dørautomatikken kan også kobles til sensorer eller et overvåkningssystem slik at døren ikke slår opp i ansiktet på noen ved en feil. Hastigheten på åpning og lukking kan reguleres uavhengig av hverandre. Pardører som er brannklassifiserte, bør kompletteres med en mekanisk dørkoordinator.

Praktisk løsning for store entreer

I store entreer kreves det smarte dørløsninger med automatikk. Vi samarbeider med leverandører som tilbyr skyvedørautomatikk og slagdørautomatikk som egner seg for større miljøer. Med automatiske skyvedører sparer du plass i f.eks. entreer til butikker eller andre lokaler og forhindrer dessuten at varm eller kald luft forsvinner ut av bygningen. På den måten bidrar du til et bekvemt, energieffektivt og kostnadseffektivt miljø.

Økt tilgjengelighet

Med dørautomatikk kan du også tilgjengelighetstilpasse offentlige miljøer og boliger slik at dører enkelt kan åpnes ved hjelp av et trykk, en sensor eller annen teknologi. Det letter hverdagen for personer med nedsatt førlighet og skaper et innbydende, lett tilgjengelig miljø for alle.

Velg rett dørautomatikk for din virksomhet

Med dørautomatikk får du en praktisk dørløsning for så vel offentlige virksomheter som boliger, kjøpesentre og industrier. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne en driftssikker og bærekraftig dørløsning som passer for ditt miljø.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!