Home-Security-1920x607

Velg rett lås for deg og din bolig

Ved å investere i et sikkert og praktisk låssystem som passer for deg og din livsstil, skaper du trygghet og forenkler hverdagen for hele familien. En bolig har mange ulike innganger, ikke bare ytterdøren. Ettersom tyven alltid velger den letteste veien inn, er det viktig å sikre så vel ytterdører, altandører og vinduer som garasje. Det er viktig å tenke på alle låsepunkter når det gjelder å sikre hjemmet.

Et låssystem som fungerer i din hverdag

Tenk også på å velge et låssystem som fungerer i hverdagen din. Hvis det er lett å låse og håndtere, er det større sannsynlighet for at du virkelig låser boligen. Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne den låsen som passer for dine behov. Vi kan også gi deg tips om hvordan du kan forebygge innbrudd i boligen.

Yale

Yale Doorman

Med en smidig og sikker elektronisk lås som Yale Doorman letter du hverdagen for hele familien samtidig som du øker sikkerheten i hjemmet. Glem nøklene og lås opp døren enkelt med kode, nøkkelbrikke eller mobilen i stedet. Aktiverer du automatisk låsing så vet du også at døren din alltid er låst.

Du kan også lage midlertidig koder til andre. Vaskehjelpen kan få en tidsstyrt kode som bare virker på visse dager og tidspunkt. Du kan til og med åpne for rørleggeren eller leverings bud via mobilen når du er på jobb. Trygt og enkelt.

Les mer
balcony door 800x450

Lås til verandadører

Tyven vil alltid gjøre det så enkelt som mulig for seg selv, og verandadører og vinduer er som regel den letteste veien å ta seg inn. På verandadøren sitter det i mange tilfeller bare et enkelt håndtak som ikke kan låses. Med en sikker lås øker du sikkerheten i boligen din.

Les mer
garage 800x450

Lås til garasjen

Garasjedøren og bi-ingangsdør brukes som regel ikke like ofte som andre innganger og derfor vier vi ikke disse like mye oppmerksomhet som andre deler av boligen når det gjelder låser. Til tross for at vi som oftest oppbevarer en hel del verdisaker i både garasjen og bodene. 

Les mer
windowlock 800x450

Lås til vinduer

Det er ikke bare dører som må sikres mot at uvedkommende kommer seg inn. Vinduene er mange ganger en enkel vei inn og ut for tyven og et sikkerhetspunkt som ofte blir oversett. Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne rett type vinduslås for din virksomhet.

Les mer

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!