Consulting-and-design-1920x607

Hjelp i sikkerhetsløsningen for din yrkeskategori

CERTEGO jobber med støtte for alle de involverte fagpersonene i en sikkerhetsløsning. Her kan du lese litt om hva vi kan hjelpe med. 

Architects-and-designers-800x450

Støtte til arkitekter og konsulenter

CERTEGO bistår arkitekter og andre prosjekteringsansvarlige med rådgivning, utvikling og produksjon av sikkerhetsløsninger i forbindelse med oppføring av nybygg og renovering av gamle bygninger.

Les mer
Security-responsible-800x450

Støtte til sikkerhetsansvarlige

CERTEGO bistår sikkerhetsansvarlige med risikovurdering og sikkerhetsplanlegging. Med systematisk sikkerhetsarbeid vil man til enhver tid sikre byggets dørmiljøer.

Les mer
Builder-security-800x450

Støtte til byggherre

Som byggherre kan du stole på CERTEGO. Vi er nordisk leverandør av kundetilpassede løsninger innen mekanisk og elektronisk sikkerhet, med formål å prosjektere, installere og drifte komplette sikkerhetsløsninger av høy kvalitet.

Les mer
Construction-entreprenour-security-800x450

Støtte til entreprenører

Konsulenter og beskrivere hos CERTEGO bistår entreprenører og andre prosjekteringsansvarlige med prosjektering og produksjon av sikkerhetsløsninger i forbindelse med oppføring av nye og renovering av gamle bygninger.

Les mer
ProjectManager 800x450

Støtte til prosjektledere

Konsulenter og beskrivere hos CERTEGO bistår prosjektledere og andre prosjekteringsansvarlige med prosjektering og produksjon av sikkerhetsløsninger i forbindelse med oppføring av nye og renovering av gamle bygninger.

Les mer

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!