Bli en del av Team CERTEGO!

CERTEGO som arbeidsgiver 800x450

CERTEGO som arbeidsgiver

I CERTEGO er vi opptatt av å være en utviklende og attraktiv arbeidsplass for våre medarbeidere. Det er viktig for oss at våre medarbeidere føler seg delaktige, viktige og at de trives hos oss. Hos oss blir du en del av et fremtidsrettet konsern og bransje med mange karrieremuligheter.

Les mer
CERTEGO women walking in office 800x450

CERTEGO Academy

CERTEGO Academy er vår plattform for læring og utvikling, og består av totalt 7 ulike program med tilhørende kurs eller moduler. CERTEGO Academy er et viktig ledd i vår målsetning om å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver, en arbeidsplass der alle trives, samt opplever mestring og utvikling. 

Les mer
technician-doing-service-in-ceiling 800x450

Lærling i CERTEGO

Våre lærlinger får ta del i en spennende og fremtidsrettet reise. For mange er læretiden starten på en lang og innholdsrik karriere i sikkerhetsbransjen. CERTEGO tilbyr læreplasser over hele landet, primært innen låsesmed-, dataelektronikk,- og telekommunikasjonsfaget.

Les mer
two-males-at-office-laughing 800x450

Nyansatt i CERTEGO

Som nyansatt er det viktig for oss at du føler deg velkommen og at du raskt blir integrert i vår CERTEGO-kultur, vårt arbeidsmiljø og dine kjerneoppgaver. I vårt eget CERTEGO Academy har vi utviklet et Onboarding-program for alle nyansatte. 

Les mer
CERTEGO colleagues drinking coffee 800x450

Møt våre medarbeidere

Lurer du på hvordan det er å jobbe i CERTEGO? CERTEGO har vi et bredt spekter av stillingsfunksjoner og her møter noen av våre dyktige medarbeidere som forteller om sin hverdag og hva de mener er positivt med jobben sin.

Les mer
Job opening 800x450

Ledige stillinger i CERTEGO

Vil du bli en del av TEAM CERTEGO? Her finner du en oversikt over ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg? Send oss gjerne en åpen søknad. Vi er alltid på jakt etter dyktige og engasjerte kollegaer!

Les mer