postkasser

Postkasser til borettslag og bedrifter

Det er flere fordeler ved å investere i postkasser. Det blir ikke bare sikrere og mer praktisk, det skaper også et bedre arbeidsmiljø for postbudet og minsker brannfaren. Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne rett type postkasser for din bygning.

Postkasser skaper trygghet

Når bygningen har postkasser ved inngangen, trenger ikke bortreiste leietakere å bekymre for at det ligger aviser og post innenfor døren. Det minsker risikoen for innbrudd og skader på bygningen, og det skaper trygghet for leietakerne.

Stillere og mer praktisk posthåndtering

I bygninger der det finnes postkasser, er postutdelingen et mindre forstyrrende moment. Leietakerne slipper å høre dunket på gulvet når morgenavisen lander utenfor døren og kan rolig sove videre. Det gjør det også mulig for postbudet å levere større pakker som ikke ville ha gått inn gjennom brevluken på leilighetsdørene.

Bedre arbeidsmiljø for postbudet

Er postbud går opp og ned mange trapper hver dag. Med postkasser innenfor inngangsdøren blir det lettere for postbudet som bare kan legge posten i de ulike kassene. Det forenkler postbudets arbeid veldig mye og gir et bedre arbeidsmiljø.

Minsket brannfare

Postkasser kan også minske faren for brann i bygningen. Helt isolerte leilighetsdører uten brevluke minsker risikoen for at flammer spres gjennom hullet i døren og ut i trappehus og til øvrige leiligheter. Det skaper trygghet for leietakerne og forhindrer skader på bygningen.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!