Porttelefon til borettslag og bedrifter

Med en dørtelefon holder du kontroll på porten samtidig som de besøkende får hjelp med å finne frem. Vi i CERTEGO har holdbare og brukervennlige callinganlegg som både øker tryggheten og er estetisk tiltalende. Porttelefon er en trygg og smidig løsning som gir beboerne i borettslaget kontroll på hvem som tar seg inn i bygningen. 

Door-phone.1920x607

Flere ulike modeller av porttelefoner

Porttelefoner finnes i en rekke ulike utførelser og med ulike finesser. Felles for flere av dem er at de har en robust design som motstår skadeverk samt muligheten for berøringsfrie lesere som leser berøringsfrie kort og nøkler. Vi tilbyr komplette systemer for borettslag og bedrifter som gjerne inkluderer adgangskontroll, porttelefon og digitale bestillings- og kommunikasjonssystemer.

Porttelefon med kamera

Med en dørtelefon med kamera kan du se hvem som ringer på døren. Kameraet aktiveres når noen ringer på døren og du ser via panelet inne i boligen hvem det er som ringer på. Callinganlegget kan også kobles til mobiltelefonen slik at du kan se direkte i mobilen hvem som kommer på besøk. En praktisk og enkel måte å skape trygghet på.

 

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!