Service 1920x607

CERTEGO er trygghet og sikkerhet

Vår virksomhet er innrettet på å utvikle og levere løsninger som gir en tryggere og enklere hverdag. Og vår visjon handler om nettopp dette. Om å dele vår erfaring og kunnskap om sikkerhetsbehov enda lengere enn vi gjør i dag - vi ønsker at sikkerhet skal være trygt og enkelt for enda flere! Våre verdier hjelper oss mot dette målet.

CERTEGOS visjon

Nord-Europas fremste ekspert innen uavhengige adgang- og overvåkningsløsninger.

Vi kunne ha sagt at vi skal være "størst" eller "førstevalget", men vi mener det handler om mer enn bare det. Å være den fremste eksperten betyr at vi er den kundene velger fordi vi tar ansvar og vet hva vi gjør. De kan stole på at vi alltid gjør det som er best for de, og gjør det enkelt å håndtere sikkerheten i sin organisasjon eller i sitt hjem.

CERTEGOS verdigrunnlag

Våre verdier er det som driver oss til å nå vår visjon. Disse verdiene veileder oss i CERTEGO når vi tar beslutninger og gjør prioriteringer.

#1 Jeg er ansvarlig
Å være ansvarlig starter og slutter alltid med meg som individ. Sammen skaper vi verdier med omtanke for våre kunder, våre omgivelser og CERTEGO som selskap.

#2 Vi vil alltid bli bedre
Det å være den beste er ikke en tilstand, men en prosess. Vi vil alltid lære og forbedre oss for å være en god lagspiller og den beste partneren for kundene våre.


#3 Sammen gjør vi det enkelt
Vi tror på samarbeid. Vi er best når våre ulike eksperter jobber sammen som ET CERTEGO. Det skal være enkelt, trygt og trivelig å jobbe med oss!

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!