Lås til garasjen og grovinngangen

I garasjen oppbevarer vi som oftest ting som er ganske verdifulle, f.eks. biler og fritidsutstyr. Det kan også finnes stiger eller hjelpemidler som tyven kan utnytte for å ta seg inn i boligen din. Derfor er en sikker lås til garasjen like viktig som den på entrédøren.

Image 1200x379px

Garasjedøren og biingangsdør brukes som regel ikke like ofte som andre innganger og derfor vier vi ikke disse like mye oppmerksomhet som andre deler av boligen når det gjelder låser. Til tross for at vi som oftest oppbevarer en hel del verdisaker i både garasjen og bodene. Vi i CERTEGO hjelper deg med å finne rett lås som beskytter boligen din og eiendelene dine.

Hold tyvene borte med rett lås

Et innbrudd kan være et raskt innfall fra tyven eller planlagt. Med en mekanisk lås som har nøkkel på innsiden i stedet for en vrider gjør du det vanskeligere for tyven å ta seg inn og ut. Det fører kanskje til at tyven trekker seg tilbake og at innbruddet forblir en tanke. Du kan også velge å sette inn en elektronisk lås med kode eller nøkkelbrikke hvis du bruker døren ofte.

Koble låsen til alarmen

Vil du ha en moderne elektronisk lås, kan du velge Yale Doorman. Den er enkel å montere og bruke. Hvis du kobler låsen mot Internett, kan du også styre den eksternt via en app. Det er også mulig å koble låsen til boligalarmen hvis du vil det. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer.

Velg en lås som passer for din familie

Du skal kunne føle deg trygg og sikker hjemme. Og være sikker på at ingen uvedkommende legger beslag på eiendelene dine. Med rett type lås for deg og familien skaper du trygghet for alle samtidig som du forenkler hverdagen. Kontakt oss, så forteller vi mer om ulike låsalternativer for garasje og grovinnganger.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!