Yale Doorman

Med en smidig og sikker elektronisk lås som Yale Doorman letter du hverdagen for hele familien samtidig som du øker sikkerheten i hjemmet. Trygt og sikkert.

Tidligere kunne du velge mellom ganske få låsalternativer. I dag finnes det både mekaniske låser og elektroniske låser. Yale Doorman er en elektronisk lås som du enkelt styrer via en app i mobilen.

Multiresidential-facilities-security-locks-and access-systems-1920x607

Trygghet med moderne elektronisk lås

Ved å styre låsen via en app kan du enkelt slippe inn håndverkeren selv om du ikke er hjemme eller ha kontroll på når barna kommer hjem fra skolen. Du låser og låser opp med nøkkelbrikke, kode, en kombinasjon av disse eller med en fjernkontroll. Praktisk, enkelt og trygt.

Lett å sperre mistede nøkkelbrikker

Med Yale Doorman trenger du ikke å bekymre deg for å miste en nøkkelbrikke. Du sperrer den bare raskt og enkelt direkte i låsen. Låssystemet har en innebygd taleguide (som snakker norsk) som gir deg anvisninger om hvordan du skal gå frem. Hvis du har koblet opp Yale Doorman, kan du også sperre nøkkelbrikken via mobilen eller Internett.

Koble låsen til alarmen

Hvis du har boligalarm fra Verisure, er det dessuten mulig å koble den sammen med Yale Doorman. På den måten gjør du låsen enda smartere og du kan enkelt oppgradere låsen med SmartLock fra Verisure. Yale Doorman er utformet for at den skal være lett både å installere og anvende.

En lås for all slags vær

Det er viktig at låsen alltid fungerer. Yale Doorman er spesielt utviklet for det nordiske klimaet og den er grundig testet i alle slags vær uten at det har oppstått problemer. Den er også IP55-klassifisert. Knappesettet er dessuten opplyst slik at du enkelt kan låse opp døren når det er mørkt. Kontakt oss hvis du vil vite mer om Yale Doorman og dens fordeler for boligen din.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!