ARX sikkerhetssystem

Kombinert adgangskontrollsystem og innbruddsalarm

ARX sikkerhetssystem er en kombinasjon av adgangskontrollsystem og innbruddsalarm som forenkler administrasjonen av bedriftens sikkerhetsløsning og gjør at du kan bruke tiden og pengene på annet.

ARX lesere

Forenkler administrasjonen

Med ARX sikkerhetssystem forenkler du administrasjonen av sikkerhetsløsningen i bedriften ettersom både adgangskontrollsystem og innbruddsalarm inngår i samme løsning. Det minsker antallet kabeltrekkinger og installerte enheter ettersom du kan bruke samme sentralenheter og lesere.

Kostnadseffektivt og enkelt

Med ARX sikkerhetssystem øker du sikkerheten på en enkel og kostnadseffektiv måte. Ettersom du kan bruke eksisterende sentralenheter og lesere trenger du ikke å trekke nye kabler eller installere ytterligere enheter. Det er dessuten svært brukervennlig siden samme grensesnitt brukes til å administrere både adgangskontrollsystemet og innbruddsalarmen. Dermed slipper du å lære deg et helt nytt system og får mer tid til annet.

Ny brukervennlig leser

I forbindelse med ARX sikkerhetssystem lanseres også Pando Display. Det er en kombinasjon av online-leser og betjeningspanel som kan kobles til et dørmiljø eller som frittstående betjeningspanel ved f.eks. en resepsjon. Leseren er brukervennlig med tydelige symboler og indikeringer. Den er dessuten fremtidssikker og har støtte for flere ulike kortteknologier. Ettersom leseren finnes i en rekke ulike farger, kan du enkelt bytte skall slik at den smelter inn i nettopp ditt miljø.

Oppdatere eksisterende adgangskontrollsystem

Hvis du allerede har et ARX adgangskontrollsystem, kan du enkelt oppgradere systemet med en innbruddsalarm. Du bruker bare den eksisterende maskinvaren og kompletterer med alarmkomponentene. Grensesnittet er det samme.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!