Velg rett lås til innerdørene

I miljøer der mange personer ferdes daglig, er det viktig å sørge for at uvedkommende ikke får adgang til visse deler av lokalene. Med rett lås til innerdørene beskytter du både virksomheten og de ansatte samt inventaret.

Vi i CERTEGO vet hvor viktig det er for bedrifter å finne en smidig sikkerhetsløsning. Ved å installere rett type lås på innerdørene forhindrer du at uvedkommende får adgang til rom i lokalene som bare er for de ansatte. Det skaper trygghet og beskytter personlige eiendeler.

Ladies room with funny sign 1200x379

Steng ute uvedkommende

En innerdør stiller ikke riktig samme krav til sikkerheten som en ytterdør, men det er likevel viktig å føle at man kan låse for å beskytte seg selv og sine eiendeler. På arbeidsplasser og i lokaler der mye folk ferdes, kan det være bra å kunne låse døren og forlate rommet uten å måtte bekymre seg for at uvedkommende får tilgang til dine personlige eiendeler. Låsen må også fungere smidig og kunne åpnes raskt og enkelt ved en brann eller annen fare i lokalene.

Trådløs teknologi for smidig adgang

En praktisk løsning for innerdører i bedrifter er å koble låsen trådløst til et adgangskontrollsystem via f.eks. Aperio-teknologi. Denne løsningen passer godt for å skape et smidig system for f.eks. konferanserom, serverrom eller lager eller på skap av ulike typer. Aperio-leserne integreres trådløst med ditt eksisterende adgangskontrollsystem og du slipper kabeltrekking eller annet arbeid på dørene. Dessuten trenger brukerne bare én brikke eller ett kort for hele anlegget.

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!