Kopibeskyttede låssystemer øker sikkerheten.

Et godt låssystem utgjør basisen i et sikkerhetssystem. Med et kopibeskyttet låssystem forhindrer du ulovlig kopiering av nøkler hvis disse skulle komme i urette hender. CERTEGO er Norges største låsesmed og ledende produsent av patenterte låssystem.

lock-service-1200

En nøkkel kommer så lett bort. Ved å investere i kopibeskyttede nøkler kan du unngå at uvedkommende får tilgang til din bygning, virksomhet eller bolig. 

Kostnadseffektivt med patentert sikkerhetsløsning

Patenterte låssystemer er av stor betydning for nøkkelkontroll og nøkkelkopiering ettersom et slikt låssystem ikke kan kopieres uten tillatelse fra patentinnehaveren. Dermed blir det vanskeligere for uvedkommende å få tilgang til din bygning eller virksomhet. Systemer med kopibeskyttede nøkler er fleksible, sikre og prisgunstige. Ved å bruke en og samme nøkkel til alle dører holder du utgiftene nede samtidig som du får en fleksibel løsning med høy sikkerhet.

Trygt og sikkert med kopibeskyttelse

Kopibeskyttede nøkler passer til låsing av alle typer dører og er spesielt godt egnet for bygninger der låsen brukes ofte, f.eks. i private boliger, foreningslivet eller i ulike typer næringsvirksomheter. Vi samarbeider blant annet med ASSA som har en sylinderserie som er utviklet for å kunne motstå fysiske angrep, dirking og manipulasjon. Låsen er godkjent av forsikringsselskaper og passer både innendørs og utendørs.

Beskytt dine eiendeler med rett lås

Vi vet at det er av største betydning å finne et trygt og sikkert låssystem for eiendommer og bedrifter. Kontakt oss, så forteller vi mer om hvilke låssystemer som er kopibeskyttede og hvordan vi kan skreddersy en løsning som passer for ditt miljø.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!