Sikkert med mekaniske låser

Mekanisk låsing er den enkleste og sikreste løsningen for å beskytte virksomheten din og inventaret. Mekaniske låser finnes i flere ulike varianter avhengig av hvilket sikkerhetsnivå som kreves, uansett om det er viktigst at det skal være bekvemt eller innbruddssikkert.

Locks-1920x607

I visse lokaler og rom passer det best å låse med nøkkel. Med en solid mekanisk lås øker du sikkerheten i lokalene dine på en enkel og sikker måte. Velg mellom blant annet fallelås, enkle eller godkjente reilelåser eller kombiner med elektroniske låser avhengig av hvordan dine behov ser ut.

Fallelåser

Fallelåser er blant annet egnet for entrédører og innerdører der innbruddbeskyttelse ikke er høyeste prioritet. Selvlåsende låskasser kan ofte kombineres med elektriske sluttstykker. De fleste låskasser er dessuten sertifiserte ifølge SS-EN 12209 og SS 3522.

Enkle eller godkjente reilelåser

En enkel reilelås passer for dører der beskyttelse mot inntrengning ikke er den avgjørende faktoren, mens en godkjent reilelås er egnet for entrédører, skallbeskyttelsesdører og andre innganger som skal forhindre at uvedkommende får adgang. De godkjente reilelåsene er testede og sertifiserte ifølge svensk standard (blant annet SS 3522) og kan inngå i en låsenhet som er godkjent av forsikringsselskapene.

Kombiner med elektroniske låser

Vi i CERTEGO vet at ulike virksomheter stiller ulike krav til sikkerheten. En mekanisk lås kan også kombineres med elektroniske låser eller adgangskontrollsystemer. På den måten får du både et sikkert og praktisk låssystem for din virksomhet. Vi hjelper deg med å finne et låsalternativ som er tilpasset etter din virksomhets behov og dens krav til sikkerhet.

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!