Sikkert og fleksibelt med elektroniske låser

Elektroniske låser passer på både lette innerdører og kraftige ytterdører der det må gå raskt å låse. En elektronisk dørlås kan også kombineres med f.eks. adgangskontrollsystem og ulike kodelåser. En enkel måte å beskytte virksomheten på og få kontroll over hvem som oppholder seg der.

I mange bedrifter finnes det i dag et behov for raskt å kunne gjøre endringer i låssystemene eller kontrollere hvem som har vært inne i bygningen. Med en pålitelig elektronisk lås får du en fleksibel løsning som gir deg kontroll over hvem som har adgang til bygningen.

Elektroniske låser

Motorlåser

 

Med en motorlås får du største mulige sikkerhet. Lås med motorstyrt reile har et høyere sikkerhetsnivå enn både elektrisk sluttstykke og solenoidlås.

Motorlåser passer bra innenfor f.eks. handel, kontor og industri der det stilles høye sikkerhetskrav også på nattestid. Dører som skal være låste om dagen, bør dessuten kompletteres med en elektronisk lås i form av en solenoidlås eller et elektrisk sluttstykke.

Les mer om motorlåser

 

Solenoidlås

 

Solenoidlåsen har et noe høyere sikkerhetsnivå enn det elektriske sluttstykket og dens bruksområde er stort. Den passer spesielt godt i miljøer der rask låsing er et krav, blant annet innenfor handel, kontor og industri.

Med en solenoidlås fjernstyrer du låsingen og den kan brukes sammen med flere vanlige styrefunksjoner på markedet, f.eks. adgangskontrollsystem og kodelås.

Les mer om solenoidlås

Elektrisk sluttstykke

 

Elektriske sluttstykker finnes i mange ulike utførelser og for ulike bruksområder. Ekstra sterke elektriske sluttstykker har svært høy slite- og bruddstyrke, noe som gjør at de passer på dører som brukes ofte.

Disse låsene er egnet som skallbeskyttelse, ved porter og entreer og andre innganger som åpnes ofte. Hvis du har dører der sikkerhetskravene er lavere, kan en standardlås eller et enkelt elektrisk sluttstykke fungere fint for din virksomhet. Elektriske sluttstykker kobles alltid til likestrøm.

Les mer om elektrisk sluttstykke

Velg en lås som passer for din virksomhet

 

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!