Øk sikkerheten med lås til ytterdøren

I en virksomhet der mange personer kommer og går daglig, er det viktig at dørlåsen fungerer smidig samtidig som uvedkommende holdes ute. Med en sikker og fungerende lås på ytterdørene beskytter du både virksomheten og de ansatte samt inventaret.

Vi i CERTEGO vet hvor viktig det er for bedrifter å finne en smidig sikkerhetsløsning. Ved å installere rett type lås på ytterdørene forhindrer du at uvedkommende får adgang til lokalene dine samtidig som det blir bekvemt for både ansatte og midlertidig besøkende.

Burglar-proofing-1920x607

Velg rett lås til ytterdøren

En ytterdør krever høyere sikkerhetsgrad enn en innerdør. Dessuten stiller ulike virksomheter ulike krav til sikkerheten. Som oftest skal dørløsningen også være fleksibel og kunne håndtere stor trafikk av mennesker. Det må gå raskt å evakuere lokalene i en eventuell faresituasjon. Velg mellom mekaniske eller elektroniske låser og muligheten til å koble dem til et adgangskontrollsystem for å øke sikkerheten i bedriften.

Fleksibelt med elektroniske låser

Med en elektronisk lås beskytter du enkelt lokalene dine samtidig som det blir smidig for autoriserte personer å ta seg inn. Låsene gir deg raskt adgang uten besværlig nøkkelhåndtering. De kan dessuten kombineres med kodelås eller ulike adgangskontrollsystemer slik at du får en fleksibel dørløsning med kontroll over hvem som oppholder seg i lokalene. En annen fordel med de elektroniske låsene er at du raskt kan sperre kort eller brikker som er mistet.

Sikkert med mekaniske låser

Mekanisk låsing er den enkleste og sikreste løsningen for å beskytte virksomheten din og inventaret. Mekaniske låser finnes i flere ulike varianter avhengig av hvilket sikkerhetsnivå som kreves, uansett om det er viktigst at det skal være bekvemt eller innbruddssikkert. De kan også kombineres med elektroniske låser og adgangskontrollsystemer.

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!