Praktisk og sikkert med nøkkelfrie låser

Med en nøkkelfri lås beskytter du lokalene dine samtidig som det gjør det lettere for autoriserte personer å ta seg inn og ut. Låsene er enkle å montere og gir deg rask adgang uten besværlig nøkkelhåndtering.

Med rett låssystem er det enkelt for autoriserte personer å ta seg inn og ut samtidig som du holder uvedkommende ute. Ved å installere en nøkkelfri lås forhindrer du at uvedkommende får adgang til lokalene dine samtidig som det blir bekvemt for deg, dine leietakere eller personale.

Opening lock with watch 1200

Berøringsfrie kort og nøkkelbrikke

Med en nøkkelfri løsning holder du bare opp et berøringsfritt kort eller en nøkkelbrikke, evt din telefon eller klokke mot låsen eller leseren for å åpne døren. Det kreves ingen nøkler. Nøkkelfrie låser kan også bestå av kort med en magnetstripe som trekkes gjennom leseren. Med disse alternativene tar du deg smidig inn og ut uten at du må holde orden på ulike nøkler.

Enkelt å endre

Mange bedrifter har i dag et behov for raskt å kunne gjøre endringer i låssystemene. Med nøkkelfrie låser koder du enkelt om tager eller nøkkelbrikker slik at de passer med de nye forutsetningene. De kan også deles ut til nytt personale eller personer som trenger midlertidig adgang til anlegget. Hvis et kort forsvinner, sperrer du det bare slik at uvedkommende ikke får adgang.

Rett adgang til rett rom

Det er viktig at det er mulig å låse av rommene i bedriften der viktig teknisk utstyr eller dokumentasjon oppbevares. Samtidig må personalet enkelt kunne få adgang til disse rommene. Med en nøkkelfri lås forenkler du inn- og utpasseringen for ansatte uten å kompromisse med sikkerheten.

Velg en lås som passer for din virksomhet

Må det gå raskt å ta seg inn og ut? Brukes døren ofte? Behøver låsen kobles til et adgangskontrollsystem? Det finnes mange spørsmål som krever svar når det gjelder låser. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å få på plass en løsning som dekker behovene i din virksomhet.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!