Øyvind Reiersen, Montasjeleder

"Frihet under ansvar, det synes jeg er positivt."

oyvind-reisersen-320x320

Kan du fortelle om din reise i CERTEGO?

Jeg begynte i låsesmedfaget i 1998 som låsmontør. Har etter det hatt ulike stillinger i andre firmaer. I 2009 gikk jeg opp til fagprøve som låsesmed og jeg har også fagbrev i glassfaget. Etter flere år som montør og prosjektleder tiltrådte jeg stillingen som montasjeleder i 2017, hvor arbeidsoppgavene i stor grad relaterer seg til koordinering av montasje, samt opplæring.

Kan du fortelle hvilken stilling du har nå, og hva jobben din går ut på?

Hovedjobben min nå er å være montasjeleder på prosjekt, i tillegg til at jeg er ansvarlig for å koordinere rett bemanning til prosjekter. Min jobb er også å se til at alle montører har utstyret de trenger på byggeplassen - fra verktøy til klær og sko. Jeg koordinerer også avdelingen vår i Førde. Jeg tar gjerne med meg en verktøykasse og skrur litt også, det synes jeg er kjekt.

Hva vil du si er det beste med jobben din?

Det beste er at jeg opplever å ha stor frihet. Jeg styrer for det meste dagene selv. Frihet under ansvar, det synes jeg er positivt. Og så er det selvfølgelig bra å ha gode kollegaer rundt seg.

Hvordan har CERTEGO gitt deg mulighet for videreutvikling?

Vi har mange positive og gode leverandører som stiller opp og holder kurs når vi har behov for en oppdatering eller innføring i nye produkter. Det er alltids mulighet for kurs. Jeg har lurt litt på å ta mesterbrevet.

Hvorfor vil du anbefale CERTEGO som arbeidsgiver?

Jeg trives veldig godt. Jeg tror det er en stor fordel å være i et stort konsern. Har ingen betenkeligheter med å anbefale CERTEGO som arbeidsgiver.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!