Kristian Schorcht, Avdelingsleder

"CERTEGO er i en bransje med veldig høyt endringstempo. Man lærer noe nytt hver dag og ingen dag er lik."

kristian-schorcht-320x320-sv

Kan du fortelle om din reise i CERTEGO?

Min historie i selskapet startet i 1998 hos B&T der jeg jobbet i butikk, med service og på lager i Lillehammer-avdelingen. Etter flere år som montør og salgskonsulent, både her og hos konkurrent, tiltrådte jeg stillingen som avdelingsleder på Hamar i 2016.

Kan du fortelle hvilken stilling du har nå, og hva jobben din går ut på?

Nå er jeg avdelingsleder for CERTEGOs avdeling Hamar og som avdelingsleder er arbeidsdagen variert med oppgaver både innenfor salg og operativ ledelse. Med stillingen følger det også en del administrativt arbeide og ansvar knyttet til personalhåndtering, økonomi og budsjetter. I tillegg er jeg også faglig leder på min avdeling. Dette innebærer å ha et våkent øye på produkter og løsninger slik at vi holder oss innenfor alle regelverk. Jeg har også ansvar for kompetanseutvikling og oppfølging av lærlinger. Jobben min er ca. 50:50 inne på avdelingen og ute på byggeplassene. Jeg har også en del kontakt med arkitekter og entreprenører på større prosjekter.

Hva vil du si er det beste med jobben din?

Da må jeg først nevne teamet vårt på Hamar. Arbeidskollegaene mine er den viktigste driveren for trivsel. Vi er en herlig sammensetning på 11 personer som utfyller hverandre perfekt. Det er mye tøys og latter, men også god takhøyde for å kunne si hva man mener. Jeg vil også trekke frem at dette er en bransje med veldig høyt endringstempo, noe jeg synes er positivt. Man lærer noe nytt hver dag og ingen dag er lik.

Hvordan har CERTEGO gitt deg mulighet for videreutvikling?

I CERTEGO satses det på intern rekruttering, noe jeg selv har fått erfare. Jeg mener at CERTEGO er flinke til å tilrettelegge for videreutvikling. I tillegg til at vi deltar på seminarer og messer har CERTEGO også en egen kurskalender via CERTEGO Academy der man kan sette seg opp på de kurs man måtte behøve. CERTEGO gir meg også mulighet til å ta Mesterbrevet i låsesmedfaget.

Hvorfor vil du anbefale CERTEGO som arbeidsgiver?

Siden CERTEGO er et så stort selskap, oppfatter jeg oss som en stor og trygg aktør i bransjen. Som det utøvende leddet i et innovativt selskap får vi være med å bringe nye teknologiske produkter ut til kundene, noe vi er veldig stolt av.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!