Haakon Tjømøe Haugsvær, Avdelingsleder

"Med sine lokasjoner både i Sverige, Danmark, Finland og Norge, er CERTEGO et selskap det virkelig satses på, og det merkes."

haakon-haugsvær-320x320-sv


Kan du fortelle om din reise i CERTEGO?

I 2006 hadde jeg min første arbeidsdag i låssystemavdelingen. Arbeidsoppgavene her besto hovedsakelig av etterleveringer av nøkler og sylindere på eksisterende låssystemer direkte til kunder, samt å bistå prosjekter med utvidelser og beregninger av nye systemer. Da jeg i 2012 tok steget over i salgsavdelingen, var ballasten fra systemavdelingen og forståelsen for låssystemer gull verdt. Selv om det var dette jeg ville, var det med blandede følelser jeg arbeidet meg gjennom min første tilbudsforespørsel. Det er lett å miste motet når man skal navigere seg gjennom en produktkatalog for første gang. Heldigvis hadde jeg gode kolleger med lang erfaring, flere med bakgrunn som montører. I 2016 begynte jeg som salgskonsulent i avdelingen på Storo.

Kan du fortelle hvilken stilling du har nå, og hva jobben din går ut på?

Jeg jobber som salgskonsulent. Dette innebærer blant annet salg og prosjektering av lås- og beslagsløsninger. For det meste arbeider jeg innenfor fagområdet mekaniske og elektromekaniske produkter med fokus på avdelingens rammeavtalekunder.

Hva vil du si er det beste med jobben din?

Det å jobbe sammen med dyktige folk gir meg motivasjon. Mange av mine medarbeidere fra montasje, salg og prosjekt har svært lang erfaring, og deres kunnskap hever også min kompetanse. Det finnes et hav av produkter der ute som løser samme oppgave. Det å bruke kompetansen man har opparbeidet seg til å sette sammen disse produktene til en løsning som ivaretar krav og samtidig gir våre kunder en god opplevelse, er en fantastisk følelse.

Hvordan har CERTEGO gitt deg mulighet for videreutvikling?

CERTEGO er opptatt av intern rekruttering. Bedriften har ved flere anledninger benyttet interne ressurser til stillinger der hvor dette har vært mulig, fremfor å hente inn eksterne søkere. Jeg har selv fått være med på en slik prosess, og jeg er overbevist om at det bidrar til at man får utnyttet potensialet til medarbeidere på en bedre måte.

Hvorfor vil du anbefale CERTEGO som arbeidsgiver?

CERTEGO er en del av et stort nordisk selskap som er tidlig ute med å utvikle nye spennende produkter. Med sine lokasjoner både i Sverige, Danmark, Finland og Norge, er CERTEGO et selskap det virkelig satses på, og det merkes.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!