Aina Paulsen, Produksjons-, lager- og butikkmedarbeider

"I CERTEGO jobber det folk som brenner for yrket sitt, noe som er veldig inspirerende. Vi yter det lille ekstra i travle perioder, og er flinke til å feire 'wins'!"
aina-paulsen-320x320-sv


Kan du fortelle om din reise i CERTEGO?

Jeg har jobbet i CERTEGO siden 2011. Den gangen bestod jobben primært av å produsere nøkler og sylindere. Etter hvert fikk jeg flere arbeidsoppgaver innen system og produksjon i tillegg til at jeg bidro der det var behov for hjelp. Jeg har vært en del i butikken hvor oppgavene blant annet er å opprette serviceoppdrag. Butikken har jeg i dag hovedansvaret for. Det har vært en bratt læringskurve, noe som passer meg fint.

Kan du fortelle hvilken stilling du har nå, og hva jobben din går ut på?

Jeg jobber nå som produksjons-, lager- og butikkmedarbeider. Jeg har ansvar for alle varer som går inn og ut av lageret, herunder vareplukk, varetelling, og innkjøp. I butikken ekspederer jeg både privatkunder og bedriftskunder, hvor jeg får alt fra de enkleste til de vanskeligste oppdragene. Kundeservice er en stor del av jobben. Jeg jobber også med systemproduksjon, hvor jeg tar imot ordre fra både nye og faste kunder

Hva vil du si er det beste med jobben din?

Det beste med jobben er at arbeidsoppgavene passer meg utrolig godt. Jeg liker logikk og orden og er et skikkelig ordensmenneske. Derfor er det også tilfredsstillende å holde orden på lageret. Og så elsker jeg å produsere sylindere! Jeg må også få nevne det kollegiale. Jeg jobber med skikkelig flinke og kjekke folk som er utrolig dyktige på å løfte deg opp og gi deg ros. Til og med kundene skryter av oss, vi har så mange kjekke kunder.

Hvordan har CERTEGO gitt deg mulighet for videreutvikling?

I tillegg til at jeg har fått mer og mer ansvar, så har jeg også nylig tatt fagbrevet i logistikk. Jeg har alltid hatt god tillit hos min avdelingsleder og har mer eller mindre fått lov å styre min egen arbeidshverdag. Jeg har alltid blitt oppmuntret til å dra på kurs noe jeg blant annet har gjort på låsesmedtreffet.

Hvorfor vil du anbefale CERTEGO som arbeidsgiver?

I CERTEGO jobber det folk som brenner for yrket sitt, noe som er veldig inspirerende. Jeg opplever at vi har et veldig godt arbeidsmiljø hvor vi er flinke til å feire «wins». I perioder er det travelt, da er det fint å ha kollegaer som er villige til å gi litt ekstra. Det er positivt å ha mye å gjøre!

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!