Sikkerhet for alt du vil beskytte

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Vi tilbyr rådgivning, installasjon og service innen blant annet lås, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking og alarm. Vår lange erfaring og kunnskap om sikkerhetsbehov gir deg en trygg partner for alt du vil beskytte.

En sikkerhetsløsning er en viktig investering, som omfatter mye mer enn bare produkter og teknologi.

Med CERTEGO som samarbeidspartner får du profesjonelle råd og anbefalinger. Vi tar hånd om hele prosessen  - vi prosjekterer, installerer, tester og driftsetter. Deretter kan vi ta hånd om drift, planlagt vedlikehold og service.

Vår lange erfaring med sikkerhetsbehov, hvordan mennesker beveger seg i ulike miljøer, samt kunnskap om lover og regler, gir deg en trygg partner. For alt det du vil beskytte.

vision og vardigrundlag 800x450.JPEG

Visjon & verdigrunnlag

Vår virksomhet er fullstendig innrettet på å utvikle og levere løsninger som skaper trygghet og sikkerhet for deg som kunde. For å oppnå det følger vi en tydelig visjon og et klart verdigrunnlag.

Les mer
NOSIF møte for web-ny

Nyheter & presserom

I våre nyheter og presserommet vil du finne nyheter om vår virksomhet, våre kundeprosjekter og våre sikkerhetsløsninger. Ta gjerne kontakt med vår pressekontakt hvis du trenger informasjon om oss.

Les mer
Rolf Gunnar Reisænen 800 x450

Ledelse

Vi er virksomme lokalt og nasjonalt i Norge og i de respektive landene, med en overordnet nordisk ledelse. Her presenterer vi den overordnede ledergruppen for CERTEGO Group.

Les mer
Sustainable CERTEGO  800x450

Miljø og kvalitet

Kvalitets- og miljøspørsmål er en selvfølge i dag, og svært viktige for CERTEGO. Vi er stolte over vårt kvalitets- og miljøstyringssystem, som er sertifisert ifølge henholdsvis ISO 9001 og ISO 14001.

Les mer
Ligestilling i CERTEGO 800x450

Likestilling

En likestilt arbeidsplass er attraktiv for både medarbeidere og kunder. I CERTEGO arbeider vi aktivt med likestilling og etterstreber å forebygge og forhindre alle former for diskriminering.

Les mer
SMARTair-adgangskontrol-ruko

Vår historie

Med lærdom fra i går og kunnskap om morgendagens behov har vi i årenes løp levert sikkerhetsløsninger med høy kvalitet og leveransesikkerhet. 

Les mer
CERTEGO-Komplett-Norsk

Service i hele livssyklusen

CERTEGO komplett inkluderer alt som trengs for stabile og smarte sikkerhetsløsning. Vi hjelper deg gjennom hele livssyklusen; fra rådgivning, installering, drift, vedlikehold og oppgradering. Med våre ulike moduler kan du enkelt legge til eller erstatte løsninger når dine behov endres. Smart, forutsigbar og skalerbart!

Les mer