CERTEGO Komplett - Sikkerhet som er litt smartere

CERTEGO komplett inkluderer alt som trengs for stabile og smarte sikkerhetsløsning. Vi hjelper deg gjennom hele livssyklusen; fra rådgivning, installering, drift, vedlikehold og oppgradering. Med våre ulike moduler kan du enkelt legge til eller erstatte løsninger når dine behov endres. Smart, forutsigbar og skalerbart!

For alle dine sikkerhetsløsninger

CERTEGO Komplett er nettopp det- en komplett portefølje av løsninger og tjenester, smart økonomi og service. Alt på et sted. Hvert produkt, programvare eller funksjon kan kobles til og oppgradeeres etter behov samt suppleres med tjenester.

Vi utviklet CERTEGO Komplett for å gi en total sikkerhetsløsning gjennom hele livssyklusen. Med CERTEGO som partner får du forutsigbarhet, stabilitet og kunnskap, slik at du kan føle deg trygg.

CERTEGO Komplett grafikk

Tjenester i CERTEGO Komplett

Rådgivning & prosjektering

CERTEGOs risikovurdering, rådgivning og prosjekteringshjelp gir deg et godt grunnlag for en gjennomtenkt og kostnadseffektiv sikkerhetsløsning for din virksomhet.

Montasje og idriftsettelse

Vi monterer, installerer og idriftsetter dine sikkerhetsløsninger på en profesjonell og sikker måte basert på gjeldende industristandarder.

Hosting, administrasjon og drift

Vi hoster, drifter og vedlikeholder sikkerhetssystemene dine på en sikker server. Med en administrasjonsavtale tar vi hånd om den daglige administrasjonen av systemet. Dere frigjør ressursbruk og kan bruke tiden på noe annet. Om du ønsker å spre kostnadene over tid, velger du leasing.

Service, vedlikehold og oppgradering

Forebyggende vedlikehold for optimal drift skaper trygge omgivelser. Med våre moderniserings- og oppgraderingsmuligheter vil dine sikkerhetsløsninger fortsette å fungere pålitelig og oppfylle de nyeste sikkerhetsstandardene og dine aktuelle behov.

 Løsninger i CERTEGO Komplett

Key

Lås og Låssystem

Med rett lås øker du sikkerheten i bedriften. Vi hjelper deg finne en løsning som passer for din virksomhet og dine sikkerhetsbehov.

Les mer
Bokning-etc

Adgangskontroll

Vi i CERTEGO kan tilby fleksible adgangskontrollsystemer som øker sikkerheten i din virksomhet.

Les mer
Door Control

Dørstyring og dørautomatikk

Dører finnes overalt og iblant ønsker du at noen kunne åpne dem for deg. Dørautomatikk skaper et driftssikkert og tilgjengelig dørmiljø.

Les mer
Camera CCTV

Kameraovervåkning

Forebygging, avsløring og utredning av kriminalitet er fremdeles hovedårsaken for å investere i kameraovervåking.

Les mer
Postbox Svenska

Postkasser med lås

Det er flere fordeler ved å investere i postkasser. CERTEGO hjelper deg med å finne rett type postkasser for din bygning.

Les mer
Alarm

Alarm

Det er viktig å føle seg trygg. Med en fungerende alarmløsning får du tidlig varsel om noen har brutt seg inn i bygningen. 

Les mer
Emergency Exit

Nødevakuering

Med nødåpnere øker du tryggheten i bedriften og sikrer en smidig evakuering. Panikkbeslag på dørene skaper trygghet og du kan være sikker på at bygningen kan evakueres enkelt og smidig ved en fare.

Les mer
Safe-and-key-safe-icon- CERTEGO-800x450

Nøkkelskap

Nøkkelskap brukes til oppbevaring av nøkler og det er praktisk i en rekke ulike virksomheter. Skapene finnes både som sikkerhetsklassifiserte og innbruddshemmende samt med tradisjonelle mekaniske låser eller elektroniske låser.

Les mer

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!