CERTEGO Safetytechnician 1920x607

Serviceavtale

CERTEGO tilbyr et bredt utvalg av servicetjenester

Våre servicetjenester spenner vidt, alt fra sikring av mindre butikker til integrerte systemløsninger for store næringsbygg. Med en serviceavtale med CERTEGO får du en forutsigbar sikkerhetsløsninger; stabil drift, trygghet for brukerne og visshet om at regelverk overholdes.

 

Attraktive serviceavtaler for din sikkerhetsløsning

Hos CERTEGO tilbyr vi forhåndsdefinerte serviceavtaler med ulike nivåer, men vi skreddersyr også avtaler slik at de passer perfekt til individuelle behov. Vi er opptatt av produktenes yteevne og levetid. Vedlikehold på produktene gjennom hele levetiden gir trygghet for investeringen du har gjort og sikrer at garantien fra leverandøren opprettholdes.

Forebyggende vedlikehold for å sikre optimal drift

Det er  viktig å vedlikeholde installasjonene både for å sikre drift, overholde myndighetenes krav om internkontroll og HMS. Ved å følge faste vedlikeholdsintervaller minsker risikoen for uforutsette hendelser. Med en serviceavtale kontrollerer vi installasjonene dine et avtalt antall ganger i året som sikrer deg mot dyre avbrudd, defekte batterier og låser, tilsmussede kameralinser osv.

Service og vedlikeholdsavtale med CERTEGO

Last ned vår brosjyre, og les mer om Serviceavtale.

Serviceavtale
Pdf
Download
download

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!