‹ Se alle nyheter Kameraer fra Dallmeier overvåker Københavns flyplass.

CERTEGO og Dallmeier i strategisk partnerskap for Norden

25. april 2024

CERTEGO og Dallmeier kunngjør i dag et strategisk partnerskap i Norden, med sikte på å tilby CCTV-løsninger til kunder med et høyt sikkerhetsbehov i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

CERTEGO annonserte nylig oppkjøpet av Scanview i Danmark. I løpet av de siste 20 årene har Scanview med suksess utviklet sitt partnerskap med Dallmeier for å levere løsninger innen CCTV til mange prestisjefylte kunder som Kastrup lufthavn, Billund lufthavn og Recharge City i Danmark.

"Basert på vår gjensidige suksess på det danske markedet, er jeg overbevist om at våre kunder i de andre nordiske markedene vil sette pris på det faktum at vi nå er klare til å tilby dette gjennom alle våre 78 avdelinger i Norden. Jeg er også veldig imponert over kvaliteten på Dallmeier-løsningene, og jeg er overbevist om at mange av kundene våre ser frem til å lære mer om dem", sier Jonas Granath, administrerende direktør for CERTEGO Group.

 

Dallmeier_Certego_RGB

 

"Vi er veldig fornøyde med utviklingen vår i Danmark de siste to tiårene, og vi ser en sterk mulighet til å øke salget vårt i Sverige, Norge og Finland. Vi er overbevist om at CERTEGO er den rette partneren for oss i Norden, takket være deres interne ekspertise og kunnskap som de nå har gjennom Scanview, samt deres engasjement og forpliktelse til dette partnerskapet", sier Thomas Dallmeier, administrerende direktør for Dallmeier.

Begge parter vil investere i partnerskapet for å trene CERTEGO-fagfolk for å lære mer om Scanview-løsningene. CERTEGO planlegger også å rekruttere flere salgsmedarbeidere for å øke kapasiteten og intensivere dialogen med nordiske kunder om deres behov innen CCTV- og overvåkningsløsninger.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Jonas Granath, administrerende direktør, CERTEGO Group,
jonas.granath@certego.se
+46 70 384 33 45 

‹ Se alle nyheter