‹ Se alle nyheter
Fra venstre: Torsten Ussing, Jonas Granath, Johnny Klausen

CERTEGO kjøper Scanview i Danmark

22. mars 2024

CERTEGO har signert en avtale om å kjøpe aksjene i SCANVIEW AS (SCANVIEW), en ledende dansk leverandør av avanserte adgangskontroll-, videovervåkings- og parkeringsløsninger. Selskapet har rundt 50 ansatte. Oppkjøpet er underlagt regulatorisk godkjenning.

CERTEGO streber etter å bli en ledende europeisk ekspert innen adgangskontroll- og overvåkningsløsninger. En viktig del av CERTEGOs strategi er å kjøpe opp selskaper for å utvide sin posisjon i sikkerhetsmarkedet og dermed kunne tilby ekstra tjenester til kundene sine.

SCANVIEW har dyp teknisk kunnskap og ekspertise innen elektroniske sikkerhetsløsninger med prestisjefylte kunder innen kritisk infrastruktur som Kastrup lufthavn, DSB, Apcoa med et attraktivt tilbud, sterk domeneekspertise og langvarige forhold til leverandørene sine. SCANVIEW vil fortsette å operere som et eget datterselskap under sitt eget merkenavn.

"Oppkjøpet av SCANVIEW gir strategisk mening og et ledd i å realisere vår ambisjon om å bli et ledende selskap innen adgangskontroll- og overvåkningsløsninger. Jeg gleder meg til nå å kunne tilby SCANVIEW-løsninger til vår eksisterende kundebase i alle de nordiske landene,"

sier Jonas Granath, administrerende direktør i CERTEGO Group.

"Som det eneste virkelig nordiske selskapet i elektronisk sikkerhetsbransje, tror jeg at CERTEGO er den rette partneren for oss for å videreutvikle og øke tilbudet vårt i Norden og utover. Vi vil dra stor nytte av CERTEGOs ekspertise innen overvåkningsløsninger, deres klare forretningsfilosofi, sterke geografiske rekkevidde og evne til å levere SCANVIEW-løsninger til alle slags kunder, uavhengig av størrelse,"

sier Torsten Ussing og Johnny Klausen, ledelse og grunnleggere av SCANVIEW.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Anders Rundgren, leder for M&A, CERTEGO Group
anders.rundgren@certego.se +46 702 22 62 44


CERTEGO er en nordisk ekspert på uavhengige adgangs- og overvåkningsløsninger. Våre dyktige og erfarne medarbeidere prosjekter, installerer og administrerer bærekraftige og smarte løsninger for eiendommens hele livssyklus.
CERTEGO finnes på over 70 steder i Norden, har over 1200 ansatte og omsetter for over NOK 2 milliarder.

 

‹ Se alle nyheter