CERTEGO tildelt prestisjeprosjekt på Gjøvik

/global/scaled/737x320x0x98x737x320/Other-certegoNO-bilder-nyheter-presse-2017-studenten-leiligheter.jpg

Gjøvik har med 'Studenten' fått 80 nye studentleiligheter og CERTEGO er stolt leverandør av lås, beslag, adgangskontroll, porttelefon og postkasser.

− Studenten er et prestisjeprosjekt på Gjøvik som omhandler bredden i våre leveranser sett opp mot løsning, sier Alf Einar Olsen, Avdelingsleder på CERTEGO Gjøvik.

Lokalentreprenøren Syljuåsen har sittet på den attraktive tomta i sentrum av Gjøvik i 7 år i påvente av det rette prosjektet. I sammenheng med voksende antall studenter ved NTNU Gjøvik og stort behov for studentboliger ble det i samarbeid med Gjøvik kommune bestemt at det skulle reises et bygg spesialtilpasset studenter. CERTEGO ble valgt som hovedleverandør på sikkerhetsløsninger og har levert lås, adgangskontroll, porttelefon og postkasser til dette prosjektet som sto ferdig i August 2017.

Les om vårt samarbeid med NTNU her.

Bygget med navnet 'Studenten' har en god standard som strekker seg utover kravene til Husbanken og det har vært et stort fokus på brannsikkerhet.

− Generelt er dette et bygg med gode tekniske løsninger og solide materialvalg. Vi skal drifte bygget i overskuelig fremtid og da er det viktig å gå for løsninger som holder seg over tid og som krever lite vedlikehold, sier prosjektleder Jan Bratlien i Syljuåsen til Bygg.no.

For mer informasjon ta kontakt med Henning Tomtsveen, Salgskonsulent CERTEGO Avd. Gjøvik. henning.tomtsveen@certego.no +47 908 33 801.