Sikker lukking med dørlukker

Det er viktig at dører lukkes ordentlig. En dørlukker sørger for at ytterdører, innerdører eller branndører ikke står åpne. På den måten opprettholdes f.eks. brannvernet i bygninger der mange mennesker ferdes.

Door closer

Dørlukkere forhindrer at dører står åpne, blåser opp eller står og smeller. De finnes i flere ulike varianter med standardarm, glidearm og frisvingfunksjon. Dørlukkere kan dessuten være innfelte og plasseres på gulvnivå.

Dørlukkere med standardarm

Dørlukkere med standardarm finnes i ulike utførelser og styrker avhengig av hvor tung eller bred dør de skal monteres på. Alle har imidlertid regulerbar lukkekraft, lukkehastighet, tilslagseffekt og åpningsbrems, og passer for både venstre- og høyrehengslede dører. De fleste er også typegodkjente for branndører.

Dørlukkere med glidearm

Disse typene dørlukkere finnes også i en rekke utførelser slik at de passer til dører med ulik tyngde og bredde. Dørlukkere med glidearm finnes med kamskiveteknikk som gjør at åpningskraften i forhold til lukkekraften blir lettere enn ved vanlige dørlukkere. Perfekt for miljøer som krever kontrollerbar og sikker lukking.

Dørlukkere med frisvingfunksjon

Dørlukkere med frisvingfunksjon passer som branndørlukkere og er egnet for overvåkning av en eller flere brannklassifiserte dører. Denne typen dørlukkere er som oftest anvendbare på sykehus, eldreboliger, hoteller og lignende. Som de andre typene har de regulerbar lukkekraft, lukkehastighet, tilslagseffekt og åpningsbrems, og de passer for både venstre- og høyrehengslede dører.

Velg rett dørlukker for din virksomhet

Med en dørlukker forhindrer du at dører blir stående åpne ved en feil, og dermed opprettholder du bygningens brannvern. Vi tilbyr en rekke ulike løsninger som sørger for at dørene holdes lukkede. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne rett dørlukker for ditt miljø.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!