Smarte og smidige nøkkel- og korttjenester

Certego-252 (1)

Våre webbaserte nøkkel- og korttjeneste gir en enklere administrasjon for bedrifter og sameier og et tryggere miljø for ansatte og beboere. Sikkert, sporbart og smidig. Alle våre butikker over hele Norge hjelper deg også med profesjonell nøkkelsliping mens du venter.

Kort, brikker og tilbehør 

Våre konsulenter gir veiledning og råd om kortteknologi, layout, valg av tilbehør og branding av disse. Dere får en egen web portal hvor autorisert personell enkelt kan legge inn bestillinger av konfigurerte adgangskort, brikker og tilbehør. Systemet logger også all historikk med hvem som har bestilt og når, slik at du har full oversikt. 

Systemnøkler   

Systemnøkler hører til et patentert låsesystem som krever tilstrekkelig med dokumentasjon for å kunne kopieres opp. Det er kun rekvirenten som har autoritet til å be om å kopiere opp nye systemnøkler, om ikke annet har blitt avtalt på forhånd og kan bevises med underskrift. Gjennom vår online bestillingsportal sikrer vi en trygg og rask prosess.

Fordeler med vår nøkkel- og korttjeneste:

  • Riktig kompetanse og profesjonell håndtering. CERTEGO er  en av Nordens største låsesmeder og ledende produsent av patenterte låssystem og nøkler.
  • Høy sikkerhet. Sikker dokumentasjon og lagring av informasjon alltid i henhold til bransjens anbefalinger.
  • Identitetskontroll. Vi sikrer at kun riktig person får produsert opp nøkler. Vedkommende får en kvittering på dette og alt sporbart.
  • Rask håndtering og vaktservice. Vi har 24/7 vaktservice om du trenger hjelp, for eksempel om du har låst deg ute /mistet nøkkelen.

Kontakt CERTEGO

Ring vårt døgnåpne sentralbord på 09145, eller kontakt nærmeste avdeling direkte.

Fyll ut vårt skjema så kontakter vi deg!