‹ Se alle nyheter Meld deg på nå

Utforsk fremtidens sikkerhet med CERTEGO og ASSA ABLOY

15. januar 2024

Behovet for sikkerhet utvikler seg kontinuerlig, og løsningene blir stadig mer avanserte, både når det gjelder maskinvare og programvare. I denne sammenheng ønsker vi å invitere deg til å delta på våre seminarer, hvor vi vil utforske dagens og morgendagens innovative løsninger for sikring og åpning av dører - rett i nærheten av deg.

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Datoer og Steder:

  • 6. februar: Scandic Hamar
  • 7. februar: Scandic Lillehammer Hotel
  • 8. februar: Quality Hotel Strand (Gjøvik)

På dette unike seminaret vil vi gi deg dypere innsikt i ARX Sikkerhetssystem, SMARTair, CLIQ Remote og presentere hva ASSA ABLOY Opening Solutions, en av Norges ledende eksperter innen beslagbeskrivelser og prosjektering av totale sikkerhetsløsninger, kan bidra med.

Seminarene er et samarbeid mellom CERTEGO og ASSA ABLOY Opening Solutions. Dette er en enestående mulighet for deg og din organisasjon til å holde tritt med den stadig skiftende sikkerhetslandskapet og utforske løsninger som vil forme fremtiden.

Hva kan du forvente:

  1. Innovative løsninger: Utforsk de nyeste teknologiene innen sikkerhet, inkludert ARX Sikkerhetssystem, SMARTair og CLIQ Remote.

  2. Ekspertise fra bransjeledere: ASSA ABLOY Opening Solutions deler sin kunnskap som en av Norges ledende spesialister innen beslagbeskrivelser og prosjektering av totale sikkerhetsløsninger.

  3. Nærhet til deg: Seminarene arrangeres på ulike steder, så det er enkelt for deg å delta og lære mer om hvordan du kan forbedre sikkerheten for dine lokaler.

Meld deg på nå og bli med oss på reisen mot en sikrere fremtid.

Klikk her for mer informasjon og påmelding

 

‹ Se alle nyheter