‹ Se alle nyheter
Fra venstre: Terje Støylehommen, Innkjøps- og logistikk sjef, Rolf Gunnar Reisænen Adm. dir. og Magnus Högnäs avtroppende Innkjøpssjef CERTEGO Norge

Terje Støylehommen blir ny Logistikk og Innkjøpssjef i CERTEGO Norge

18. april 2023

Terje Støylehommen er ansatt som ny logistikk og innkjøpssjef i CERTEGO Norge med virkning fra 11. april. 

Terje er utdannet siviløkonom og har de siste 10 årene jobbet som kategori og Innkjøpsansvarlig i Synoptik Norge. Han har tidligere hatt tilsvarende roller i blant annet Ica og Vinmonopolet, samt jobbet som Manager i Accenture.

Terje tar over etter Magnus Högnäs som etter nesten 7 år i CERTEGO har valgt å takke ja til nye utfordringer utenfor selskapet. 

Magnus har gjennom de siste syv årene gjort en formidabel jobb med å bygge og utvikle en ny logistikk- og innkjøpsorganisasjon og gjennom dette skapt en mer effektiv flyt av varer som igjen har gitt bedre lønnsomhet. Jeg vil takke han for hans uvurderlige bidrag til CERTEGO og ønsker han lykke til videre i ny jobb.

Vi er samtidig svært stolte og glade for at Terje har valgt å bli en del av CERTEGO. Med sin solide ledererfaring og faglig tyngde får CERTEGO en Innkjøps- og logistikk sjef som er godt skodd til å ta over denne rollen. Han får ansvaret for å lede og drive strategiske og operative logistikk- og innkjøpsaktiviteter, samt kontraktsansvar med leverandører.

Rolf Gunnar Reisænen
Adm. dir. CERTEGO Norge


Jeg har hatt en veldig fin første uke i CERTEGO hvor jeg har møtt flotte kollegaer og lært masse. Nå ser jeg ser frem til å bli bedre kjent med våre avdelinger og se hvordan vi i logistikk-teamet bidrar til en enklere og mer smidig hverdag for kunder og ansatte og ikke minst sikre et godt samarbeid med våre leverandører.

Terje Støylehommen
Logistikk og Innkjøpssjef, CERTEGO Norge

Terje rapporterer til administrerende direktør og inngår i CERTEGO Norges ledergruppe.

 

For mer informasjon kontakt:

Rolf Gunnar Reisænen
Adm. dir. CERTEGO Norge
rolf.gunnar.reisenen@certego.no
+47 951 94 200

 

‹ Se alle nyheter