‹ Se alle nyheter

Sikrer sine anlegg med CLIQ Remote fra CERTEGO

23. mars 2018

CERTEGO signerer rammeavtale med Viken Fiber på leveranse av sikkerhetsløsninger. Avtalen innebærer at Altibox-partnere vil få dekket sine behov for lås, beslag og sikkerhetsløsninger.


Avansert elektronisk plattform

Blant produktene som inngår i avtalen er det elektroniske og fjernstyrte låssystemet CLIQ Remote.

CLIQ Remote kombinerer det beste fra det tradisjonelle, mekaniske låssystemet med ny teknologi på en elektronisk avansert plattform, forteller John-Iver Ødegaard, Key Account Manager i CERTEGO.

Han legger til:

Systemet er spesielt velegnet for virksomheter som Viken Fiber og Fiber1 som har behov for sikker avlåsning på et geografisk spredt område.

Utvider samarbeidet

CLIQ Remote styres av en eller flere administratorer, som via Cliq Web Manager kan velge, hvem som skal ha adgang hvor og når.

Altibox leverer internett, tv og telefoni via fiber gjennom sine partnere som består av 40 lokale og regionale fiberselskap i Norge og Danmark. Viken Fiber og Fiber1 er begge Altibox-partnere og de var tidlig ute med å tilby fiberbredbånd til privat- og bedriftsmarkedet.

Vi kjenner CERTEGO gjennom flere års godt samarbeid og ser nå frem til å utvide samarbeidet ved å implementere CLIQ Remote i våre anlegg, forteller Anders Corneliussen, Teknisk driftskoordinator i Viken Fiber.CLIQ systemet gir oss en bedre kontroll over nøkler og adgangsrettighet og en høyere grad av sikkerhet. Dette kombinert med forholdsvis lave investeringskostnader gjorde at CLIQ ble en god løsning for oss.

Anders Corneliussen, Viken Fiber

For ytterligere informasjon kontakt:
John-Iver Ødegaard
Key Account Manager, CERTEGO
john.iver.odegaard@certego.no
Mobil +47 41 27 91 41

‹ Se alle nyheter