‹ Se alle nyheter Per Wichstad og HR-manager Tonje H. Helstad
Fra venste: Per Wichstad, produktsjef for ESS CERTEGO, Tonje H. Helstad, HR Manager i CERTEGO.

Per Wichstad ansatt som produktsjef for ESS i CERTEGO

29. mai 2019

CERTEGO har en strategi om ytterligere styrking av sin posisjon som markedsleder i sikkerhetsbransjen i Skandinavia. Som en del av denne strategiske satsningen, har CERTEGO ansatt Per Wichstad som produktsjef for ESS (Elektroniske Sikkerhetssystemer).

-Det er med glede jeg kan meddele at Per Wichstad har takket ja til stillingen som Produktsjef, sier HR Manager Tonje H. Helstad i CERTEGO.

Per Wichstad kommer fra stillingen som Sales Manager Norway i Bosch Security. Med mer enn 30 års erfaring fra sikkerhetsbransjen, bred kompetanse og brennende interesse for teknologi vil han utgjøre et solid tilskudd til selskapet.

Strategiske kvaliteter

Det var veldig mange og gode kandidater til stillingen som produktsjef. Vi er veldig fornøyde med å få Per Wichstad med på laget. Hans erfaring fra produktutvikling og kunnskap innen ITV samt strategiske kvaliteter, vil bidra til å styrke CERTEGO sin posisjon som totalleverandør av sikkerhetstjenester, uttaler Olav Magne Olsen, Business Development Manager i CERTEGO.

Kameraovervåking og alarm

I stillingen som produktsjef vil Per ha ansvaret for produkter og løsninger, samt bidra aktivt til den spennende utviklingen selskapet er inne i.Som markedsledende på elektromekaniske løsninger har CERTEGO et stort potensiale til å øke sine andeler innenfor ESS, med særlig fokus på kameraovervåkning og alarm. Jeg ser veldig frem til å være med på satsningen og utvikle spennende løsninger til markedet.

Per Wichstad, produktsjef for ESS CERTEGO


Per Wichstad tiltrer stillingen 6. august 2019.

‹ Se alle nyheter