‹ Se alle nyheter
Lars Nilsson, CEO CERTEGO Group

Nalka fullfører oppkjøpet av CERTEGO

16. september 2021

Det svenske investeringsselskapet Nalka Invest AB har fullført oppkjøpet av CERTEGO fra ASSA ABLOY. Lars Nilsson, tidligere administrerende direktør i CERTEGO Scandinavia, er ansatt som CEO i det nyopprettede CERTEGO Group, som inkluderer CERTEGO Sverige, Norge, Danmark og Finland.

CERTEGO er en markedsledende leverandør og installatør av sikkerhetsløsninger som tilbyr rådgivning, installasjon og administrasjon av mekaniske, elektromekaniske og digitale sikkerhetsløsninger for kunder innen alle bransjer. Den 16. September tar Nalka Invest over som ny eier av CERTEGO, da de fullfører oppkjøpet av selskapet fra ASSA ABLOY.

 - Vi har fulgt CERTEGO og sikkerhetsmarkedet i lang tid, og ser en sterk og økende etterspørsel etter sikkerhetsløsninger samt en rask teknologisk utvikling som driver markedet. Det er et tydelig potensial for å fortsette å utvikle CERTEGO til et uavhengig selskap og bygge en ledende integrert nordisk plattform for videre vekst, sier Johan Hesser, administrerende direktør i Nalka Invest.

Lars Nilsson, nytilsatt CEO i CERTEGO Group, har de siste 18 årene hatt ulike CEO og lederstillinger i selskaper som Imtech, GoExcellent, Microsoft og Ericsson.

 - Sammen med ASSA ABLOY har CERTEGO hatt en fantastisk utvikling og nå vokst til 70 nordiske lokasjoner med mer enn 1200 dedikerte medarbeidere. Vi ser frem til å fortsette denne reisen sammen med Nalka og er overbevist om at vi med deres støtte og engasjement vil utvikle og utvide selskapet vårt til neste nivå. For våre kolleger og våre kunder vil eierskiftet bety spennende muligheter når vi styrker vår allerede sterke posisjon, sier Lars Nilsson, CEO i CERTEGO Group.

 - Jeg gleder meg veldig til å lede CERTEGO Norges virksomhet i samarbeid med mine nordiske kolleger, sier Rolf Gunnar Reisænen som fortsetter som administrerende direktør for CERTEGO Norge.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rolf Gunnar Reisænen,
Administrerende direktør, CERTEGO Norge
+47 951 94 200
rolf.gunnar.reisenen@certego.no

Lars Nilsson,
CEO, CERTEGO Group
+46 (0)73 051 17 40
 lars.g.nilsson@certego.se 

Mimmi Hedelin,
Investeringsdirektør, Nalka Invest AB
+46 (0)70 621 99 73
mimmi.hedelin@nalka.com

‹ Se alle nyheter