‹ Se alle nyheter

Karins reise på CERTEGO - fra arbeidsleder til regionsjef på 10 år

2. juli 2024

Siden hun begynte i CERTEGO i 2014 har Karin Strömberg avansert fra arbeidsleder til filialleder og nå regionsjef for Stockholmsområdet.


Å jobbe i CERTEGO har vært en reise fylt med både utfordringer og suksesser for Karin Strömberg. Hun begynte i selskapet i 2014 og har siden da steget i gradene. Som filialleder i Södertälje klarte Karin å drive virksomheten både strukturert og lønnsomt, samtidig som hun opprettholdt en høy tilfredshet blant de ansatte. Hennes suksesser i denne rollen gjorde henne til en naturlig kandidat da stillingen som regionsjef ble ledig.

"Da min tidligere rolle ennå ikke er helt erstattet, har det betydd at jeg har måttet hoppe frem og tilbake mellom forskjellige oppgaver i overgangsperioden. Det har vært både utfordrende og lærerikt. Men jeg ser virkelig frem til å gå inn i min nye rolle som regionsjef fullt ut. Jeg tror det vil bli både spennende og gøy, og jeg er klar til å ta fatt på de nye utfordringene som følger med jobben," fortsetter Karin.

Karin Strömbergs reise er et tydelig eksempel på hvordan man kan utvikle seg innen CERTEGO. Vi er utrolig takknemlige for å ha en så verdifull medarbeider som Karin, hvis innsats ikke bare har styrket vår filial i Södertälje, men også drevet hele selskapet fremover. 

‹ Se alle nyheter