‹ Se alle nyheter Hos CERTEGO tar vi ett omfattande ansvar för hållbarhet

Hva betyr bærekraft for CERTEGO?

10. mai 2024

Les nedenfor om hvordan vi i CERTEGO jobber med bærekraftsspørsmål.

Hos CERTEGO tar vi et omfattende ansvar for bærekraft. På miljøfronten har vi tatt viktige beslutninger for å redusere våre klimagassutslipp, spesielt ved å begynne å bruke elektriske firmabiler. Vårt mål er å skape en mer bærekraftig bilflåte, og vi arbeider aktivt for å bli mer energieffektive.

Sosialt ansvar er en hjertesak for oss hos CERTEGO. Gjennom verktøyet Winningtemp engasjerer vi oss aktivt i våre ansattes velvære ved å ukentlig følge opp deres arbeidssituasjon og privatliv. Med disse svarene kan vi aktivt arbeide for å forbedre organisasjonens engasjement og arbeidsmiljø.

Vi ønsker også å fremme mangfold og inkludering på alle våre arbeidsplasser, noe som har resultert i et medlemskap i Diversity Charter. Vi har også implementert en digital plattform for opplæring i vår atferdskodeks, som sikrer at alle nivåer i organisasjonen følger våre retningslinjer.

 Vi i CERTEGO ser frem til å fortsette vårt arbeid innen ulike bærekraftsspørsmål. Gjennom disse tiltakene og investeringene fortsetter vårt langsiktige engasjement for å bygge en bærekraftig fremtid, i tråd med FNs mål for bærekraftig utvikling.

 

‹ Se alle nyheter