‹ Se alle nyheter CERTEGO - the future of digital locks is about consolidating systems into a single platform

Framtiden for digitale låser handler om å samle systemer på én og samme plattform.

25. januar 2024

Via CERTEGO kan du kombinere ulike digitale låser med bookingsystemer, apper og annen programvare. 

Jobber du med ulike eiendommer og trenger å låne ut nøkler ofte, så vet du hvilken utfordring det kan være å løse dette på en smidig måte. Fremtiden for låser ligger i å integrere ulike systemer på én enkelt plattform – og ikke å utlevere fysiske nøkler. 

I samarbeid med Inlet tilbyr CERTEGO en løsning som kombinerer digitale låser med bookingsystemer, apper og annen programvare. For de som jobber med eiendomsforvaltning og ofte trenger å håndtere utlån av nøkler, kan disse integrerte løsningene være en stor lettelse. 

Et vanlig scenario der denne tjenesten er nyttig er hvis man forvalter et lokale som ofte leies ut av ulike personer. For at de skal få tilgang trenger de vanligvis å hente en nøkkel, men med vår løsning kunne forvalteren ha gitt brukeren en digital nøkkel, noe som forenkler for begge parter. 

Med CERTEGO får brukerne dessuten muligheten til å booke, betale og få tilgang til låste områder selv, noe som reduserer behovet for fysisk tilstedeværelse. Vår plattform kan anvendes i situasjoner som inkluderer for eksempel:

  • Utleie
  • Kommunal forvaltning
  • Kommersielle eiendommer
  • Sameier og borettslag
  • Medlemssystemer 

Ved å samle alle låser i ett grensesnitt og integrere disse med bookingsystemer og apper, blir håndtering av tilgang mer smidig og effektiv. Ta kontakt med oss på CERTEGO hvis du ønsker hjelp til å skreddersy en sikkerhetsløsning som passer dine eiendommer og lokaler. 

‹ Se alle nyheter