‹ Se alle nyheter
Vinnerne av CERTEGO Awards 2024 sammen med administrerende direktør Jonas Granath.

Feiring av hverdagshelter og enestående prestasjoner

4. juli 2024

For andre året på rad hyller CERTEGO sine hverdagshelter gjennom CERTEGO Awards, en seremoni som i år ble holdt under Management-dagene i Kytäjä, Finland. Arrangementet samlet ledergrupper og medarbeidere fra Sverige, Norge, Finland og Danmark.

CERTEGO Awards er en årlig prisutdeling som hedrer ansatte i CERTEGO-konsernet for deres enestående prestasjoner og innsats. Prisene deles ut i ulike kategorier som reflekterer selskapets verdier, som ansvar, kontinuerlig forbedring og samarbeid, samt for å fremheve spesielt gode resultater. Målet med CERTEGO Awards er å anerkjenne og belønne de hverdagsheltene som bidrar til selskapets suksess og å styrke bedriftskulturen ved å oppmuntre til engasjement og høy kvalitet blant de ansatte ved å løfte fram gode eksempler.

Alle ansatte i CERTEGO kan nominere kandidater til prisene som handler om verdier og ekstraordinære prestasjoner. På denne måten har alle muligheten til å fremheve personer som de synes inspirerer i hverdagen og som gjør en forskjell i organisasjonen. Prisene knyttet til resultater deles ut basert på finansielle resultater samt data fra vårt verktøy for medarbeiderundersøkelser, Winningtemp.

Vår konsernsjef Jonas Granath forteller at det i år har kommet inn utrolig mange nominasjoner og rørende begrunnelser:

Jeg skulle gjerne ha delt ut CERTEGO Awards til mange flere da det er så mange som fortjener det. I år har vi utvidet antallet priser, fra fire til åtte for å kunne fremheve enda flere. Det etterlater selvfølgelig fortsatt mange fortjente medarbeidere uten pris, men de skal vite at deres anstrengelser likevel blir satt stor pris på og verdsatt. Det er sammen vi gjør CERTEGO så bra!

Priser basert på våre verdier

De tre første prisene er basert på våre kjerneverdier:

  • Jeg er ansvarlig: Denne prisen gikk til Pär Bohjort, sjef for forretningsutvikling i Sverige. Pär er kjent for sin sterke arbeidsmoral, høye etiske standarder og enestående kommunikasjonsevner. Pär har lang erfaring fra vår bransje og er dyktig innen flere områder. Han arbeider hardt, streber etter de beste løsningene for våre kunder og hjelper alltid sine kolleger. Pär er en verdsatt kollega på alle nivåer og bidrar enormt til vår utvikling.

  • Vi vil alltid bli bedre: Lasse Bormeth fra Danmark ble tildelt denne prisen for sitt harde arbeid og positive holdning. Han er dyktig når det kommer til å forstå våre partneres produkter og en god ambassadør for å lære opp våre arbeidsmetoder og produkter til nye medarbeidere.

  • Sammen gjør vi det enkelt: Tryggve Fossdal fra Norge fikk denne prisen for sitt eksemplariske engasjement. I en periode da administrasjonen i Kristiansand var sykemeldt, tok han stort ansvar for at virksomheten skulle fortsette å fungere smidig og arrangerte også i samme periode et vellykket kundearrangement sammen med våre leverandører.

Outstanding Performance: En hyllest til ekstraordinære innsatser

I år ble kategorien Outstanding Performance introdusert med tre prisvinnere:

  • Hilde Johnsen fra Norge, som imponerer med sin evne til å sette seg inn i nye systemer og sitt uredde og proaktive arbeid med kundeoppfølginger og serviceavtaler. Hun tok stort ansvar under overgangen til Dynamics og støtter kontinuerlig flere avdelinger.

  • Tomi Matson fra Finland, som gjennom sitt proaktive salgsarbeid har tiltrukket mange nye kunder til CERTEGO og fungerer som et forbilde for sine kolleger. Hans måte å arbeide og kommunisere med kunder på setter et godt eksempel for oss andre.

  • Johanna Wesström fra Sverige, en støttende hjørnestein på Uppsala-filialen, kjent for sin glade og løsningsorienterte holdning. Hun har vært en stabil og positiv kraft over lang tid og er uvurderlig for filialens suksess.

Filialutmerkelser for utmerkede resultater

To filialer ble hyllet basert på resultater:

  • Outstanding Performing Branch gikk til Södertälje i Sverige. Filialen har oppnådd fantastiske resultater med betydelig vekst og høy medarbeidertilfredshet.

  • Best Branch Improvement ble tildelt Kristiansand i Norge, hvor man har gjort en imponerende omstillingsreise som har resultert i positivt EBITDA og økt medarbeidertilfredshet og lederindeks.

Gratulerer til alle vinnere av CERTEGO Awards 2024! Deres engasjement og prestasjoner inspirerer oss alle og driver CERTEGO fremover. Vi ser frem til å fortsette denne tradisjonen og hylle flere hverdagshelter og enestående innsatser i fremtiden.

Les mer:
Jobb hos CERTEGO

‹ Se alle nyheter