‹ Se alle nyheter

"Det handler om mer enn sikkerhet" – samarbeidet mellom CERTEGO og Apotek 1

15. april 2024

Siden 2007 har CERTEGO jobbet sammen med apotekkjeden Apotek 1, og på rundt 400 lokasjoner håndterer vi deres sikkerhet.

 

I mer enn 17 år har CERTEGO og apotekkjeden Apotek 1 opprettholdt et sterkt partnerskap, noe som viser et felles engasjement for å skape trygge og sikre omgivelser innenfor Apotek 1s lokasjoner. CERTEGO, med sitt fokus på sikkerhet, gjenspeiler Apotek 1s innsats for å holde kundene og butikkene trygge.

"Vårt samarbeid med CERTEGO understreker Apotek 1s dedikasjon til kunde- og ansattesikkerhet. Det handler om mer enn sikkerhet; det handler om å sikre en trygg, bekymringsfri handleopplevelse for helse og velvære. Dette partnerskapet fremhever vårt engasjement for utmerkelse og samfunnstillit," sier Lars Fredrik Løvås, prosjekt- og driftsleder, Apotek 1 Gruppen AS

Dette varige partnerskapet har hjulpet Apotek 1 med å bli en pålitelig kilde for helse- og velværebehov. Det viser hvordan arbeid sammen og prioritering av kundesikkerhet kan gjøre shopping bedre og tryggere, og tillater kundene å konsentrere seg om sin helse med ro i sinnet.

Samarbeidet mellom Certego og Apotek 1 er sømløst og blir ivaretatt på en profesjonell og strukturert måte som imøtekommer Apotek 1 sine behov og ønsker.Sikkerheten for Apotek 1 er veldig viktig for å ivareta hva ett apotek inneholder av informasjon og varer" fortsetter Lars Fredrik Løvås.

CERTEGO ser fram til et langt og fortsatt godt samarbeid sammen med Apotek 1!

 

‹ Se alle nyheter