‹ Se alle nyheter Gruppebilde av representanter fra Certego og Coor.

Coor Service Management og CERTEGO utvider samarbeidet

1. november 2017

CERTEGO AS signerte denne uken en ny og utvidet rammeavtale med Coor Service Management AS på service og vedlikehold av lås, beslag og adgangskontroll. Avtaleperioden er på 5 år og er av større omfang.


Bygger hverandre bedre

Den nye avtalen er en utvidelse av den eksisterende rammeavtalen mellom de to selskapene som ble signert i 2014. Avtalen gjør CERTEGO til hovedleverandør på leveranse av lås og beslag til Coor og hele deres kundeportefølje.

Coor er en spennende partner da de viser en langsiktig, helhetlig og innovativ men også kostnadseffektiv tankegang da det kommer til sikkerhet og brukervennlighet. Vi er stolte av å være en del av deres serviceleveranse og tror vi sammen kan bygge hverandre enda bedre, forteller Knut Willy Larsen, Markedssjef i CERTEGO Norge.

Han legger til:

Sammen skal vi jobbe for å skape gode innovative løsninger for bedre sikkerhet for bedriftene og funksjonelle smarte løsninger for en enklere hverdag.

Effektive og fleksible løsninger

Avtalen ble reforhandlet av CERTEGO sin nasjonale avdeling, avdelingen som jobber med nasjonale rammeavtale kunder. Dette er kunder som ofte har en geografisk spredning av sine avdelinger, men som ønsker en sentralisert forhandlet avtale og et hovedkontaktpunkt.

For oss er CERTEGO en trygg kvalitetsleverandør som leverer effektive og fleksible løsninger som igjen skaper verdier for kundene våre. Vi kjenner de gjennom flere års godt samarbeid, og ser frem til å videreføre dette. Det at de har lokale avdelinger strategisk plassert over hele landet er også avgjørende for å kunne tilby en nærhet til kundene våre og kort responstid ved behov, sier Morten Johansen, Category Procurement Manager - Property, Coor Service Management.

For ytterligere informasjon kontakt:
Knut Willy Larsen, Markedssjef CERTEGO
knut.willy.larsen@certego.no
Tel: +47 977 33 966

Morten Johansen, Category Procurement Manager - Property, Coor Service Management
morten.johansen@coor.com
+47 903 69 002

Om CERTEGO:
CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Vi er Norges største låsesmed og Trioving sikkerhetssenter med 22 avdelinger og en av de få som er ISO sertifisert (ISO 9001, ISO 14001). Våre kompetente og engasjerte medarbeidere skaper sikre, innovative systemer som er tilpasset etter kundens behov. CERTEGO finnes på 90 steder i Norden, og vi har over 1200 ansatte og en omsetning på over EUR 200 millioner.

Om Coor Service Management:
Coor Service Management er en av Nordens ledende Facility Management-leverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt. Selskapet har nær 6 500 medarbeidere i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Belgia. Norge har i dag 1 350 medarbeidere og omsetter for ca. 2 milliarder NOK. Konsernet omsetter for omtrent 7 550 millioner NOK. Coor Service Management er notert på Stockholmsbørsen.

‹ Se alle nyheter