‹ Se alle nyheter
Bilde: John-Iver K. Ødegaard, Teamleder/Key Account Manager CERTEGO Norge

CERTEGO vant anbudskonkurranse med Posten Norge

7. mars 2023

CERTEGO og Posten har inngått landsdekkende rammeavtale på låssystem. Avtalen omfatter leveranse og montasje av låssylindre og nøkler til inngangsdører, depotkasser og postkasseanlegg i hele Norge.

Tildelingen ble gjort basert på vurdering av følgende kriterier og vekting: Økonomi 60-70%, og ytelse 30-40% (Geografisk dekning, sikkerhet, bestillingsrutiner og administrasjon, Leveringstid og responstid, prosjekt gjennomføringsevner og miljø og bærekraft).

Avtalen vil gjelde i 4 år med opsjon på forlengelse på 2 + 2 år. 

«For Posten var det viktig å finne en leverandør med rett forståelse for teknisk og økonomisk løsning. Denne type prosjektering og montasje av mekanisk sikring er vår kjernekunnskap. Vi har hatt denne type leveranse til Posten siden 2018 og vet at dette er en aktør som stiller tydelige krav, spesielt da det kommer til sikkerhet og bærekraft», sier John-Iver K. Ødegaard, Teamleder/Key Account Manager CERTEGO Norge.Blant tilbudene vi vurderte, hadde CERTEGO best score på samtlige av kriteriene. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har hatt med CERTEGO.

Thélia Haugen,  Konserninnkjøp Posten Norge

 

For ytterligere informasjon kontakt:
Knut Willy Rydz Larsen
Leder Nasjonal Avdeling, Salgssjef CERTEGO Norge            
knut.willy.larsen@certego.no
Tel: +47 977 33 966

 

‹ Se alle nyheter