‹ Se alle nyheter
Bilde: Anders Rundgren Head of M&A CERTEGO Group

CERTEGO tar neste skritt inn i fremtiden

14. mars 2023

Et år preget av flere strategiske endringer og hardt arbeid begynner nå å gi resultater. CERTEGO vokser og øker fortjenesten. Vi går nå inn i en ny strategisk fase og for å vokse ytterligere vil vi øke fokuset på oppkjøp og fusjoner. 

Anders Rundgren CFO i CERTEGO Group bytter rolle og er utnevnt til Head of M&A. Anders har jobbet som CFO i flere ulike selskaper og har bakgrunn fra Investment Banking som jobber med børsnoteringer og selskapstransaksjoner og som Managing Partner i private equity selskap.

I det meste av mitt yrkesliv har jeg jobbet med selskapstransaksjoner i ulike roller, finansiering og eierskifter. Jeg har vært CFO i CERTEGO siden august 2021, men jeg gleder meg nå til å gå inn i ny rolle og alle utfordringer den vil medføre. Jeg elsker tall, men jeg brenner for å jobbe med oppkjøp, som også er en strategisk del av CERTEGO Way – vår forretningsfilosofi. Jeg er selvfølgelig også veldig positiv til muligheten til å fortsette å jobbe i CERTEGO, et selskap som skaper trygghet for samfunnet.

Anders Rundgren

   CERTEGO vil fokusere på oppkjøp innenfor tre ulike områder:

 • Øke vår markedsandel ved geografisk ekspansjon med oppkjøp av selskaper med samme forretningsmodell som CERTEGO.

 • Anskaffe selskaper som vil legge til komplementær kompetanse og ekspertise for å utvide vårt totale produkt- og tjenestetilbud.

 • Strategiske oppkjøp i eksisterende og nye markeder.

  For mer informasjon kontakt:

  Joakim Halfwordson
  Chief Commercial Officer, CERTEGO Group
   +46 706 21 81 25
  joakim.halfwordson@certego.se‹ Se alle nyheter