‹ Se alle nyheter

CERTEGO støtter Earth Hour – les om våre mål for å redusere våre klimafotavtrykk

24. mars 2023

Å leve på en bærekraftig måte er den største utfordringen i vår tid.  I forbindelse med morgendagens Earth Hour 2023 deler vi miljømålene vi har satt oss og hvordan vi tilpasser vår egen virksomhet for å redusere vårt klimaavtrykk. 

Bærekraft er en grunnleggende del av vår strategi og forretningsfilosofi. Bærekraft og samfunnsansvar har alltid vært viktig for CERTEGO, men det siste året har vi tatt store skritt fremover i å definere tydeligere rammer og målsettinger rundt de områdene vi kan bidra mest. 
 
CERTEGO Groups Miljømål for 2023 

Vårt bærekraftarbeid er delt opp i 3 områder Miljø, Sosiale og Forretningsetiske forhold (ESG), og dette er våre nordiske mål innen Miljø for 2023: 

  • 30 % av bilparken vår skal være elektrifisert/hybrid.  
  • 75 % av våre avdelinger har implementert riktig avfallshåndtering  
  • 100 % fornybar strøm der hvor vi står for strømabonnementet 

Med vårt arbeid innen miljø bidrar vi til å nå mål 7 (Ren energi til alle), mål 12 (Ansvarlig forbruk og produksjon) og mål 13 (stoppe klimaendringene) blant FNs 17 bærekraftsmål.  

Vi støtter EARTH HOUR 2023 
I morgen, lørdag 25. mars, mellom kl 20.30 og 21.30 oppfordrer vi alle ansatte og alle andre til å ta del i Earth Hour for å vise støtte kampen mot klimaendringer. Bidra ved å slå av lyset, koble av og ta en pause fra dine hverdagslige gjøremål og bruk 60 minutter på å gjøre noe positivt for naturen og deg selv.

Les mer her: https://www.earthhour.org/

 

‹ Se alle nyheter