‹ Se alle nyheter

CERTEGO skriver avtale med Ringer i vannet

6. mars 2023

CERTEGO tror på et arbeidsliv hvor det er plass til alle. Gjennom samarbeidet med Ringer i Vannet ønsker vi å hjelpe noen som i dag står utenfor arbeidslivet ved å gi de en ny sjanse, samtidig som vi tilfører CERTEGO verdifull kompetanse.

 

Ringer i Vannet er et nasjonalt nettverk i NHO Arbeid og Inkludering. Nettverket vier seg til rekruttering av jobbsøkere som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet og kobler disse sammen med arbeidsgivere. Målet er fast ansettelse og flere tilbake i arbeidslivet. I 2022 formidlet Ringer i Vannet over 13 000 mennesker over i jobb eller utdanning.


- Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som verdsetter mangfold, fordi vi mener dette skaper de beste resultatene. Personlig har jeg meget god erfaring med å jobbe med Ringer i Vannet. Jeg har gjennom mange år sett arbeidstakere komme fra et utenforskap og inn i varmen i en bedrift. De som får sjansen har gjerne veldig høy motivasjon for å prestere og bidra inn i en gruppe. Det er med varmt hjerte jeg gjennom årene har sett mennesker vokse og bidra til et godt arbeidsmiljø, sier Andre Jonsson, HR- sjef CERTEGO Norge

- Vi er svært glade for at CERTEGO ser mulighetene som ligger i å rekruttere via inkludering, og at de ønsker å bli en Ringer i Vannet-bedrift. Ved å signere en intensjonsavtale med Ringer i Vannet viser en at konsernet tar samfunnsansvar, og det kan føre til både økt rekruttering og verdiskapning i bedriften. Samtidig får mennesker som per nå står utenfor arbeidslivet en gylden mulighet til å skape sin egen karriere, sier Christine Schaanning, Fagleder Arbeid & Inkludering, NHO Service og Handel.


Les mer her:
Ringer i vannet (arbeidoginkludering.no)
CERTEGO signerte Ringer i Vannet (arbeidoginkludering.no)For mer informasjon, kontakt:

Andre Jonsson, HR sjef CERTEGO Norge
Mobil +47 481 68 373 / andre.jonsson@certego.no

 

 

‹ Se alle nyheter