‹ Se alle nyheter
Bilde: Butikksjef Jon Bronken (til høyre) er fornøyd med jobben CERTEGO gjorde i forbindelse med åpningen av den nye Swedol butikken i Ski 23. mai. Til venstre Knut Willy Larsen, Salgssjef i CERTEGO.

CERTEGO skriver avtale med Swedol Norge

6. juni 2019

CERTEGO AS signerte denne uken rammeavtale med Swedol på leveranse og vedlikehold av sikkerhetsløsninger og tjenester. Avtalen gjelder leveranse til alle nyetableringer samt service på eksisterende Swedol-butikker i Norge.

Verktøy- og utstyrsleverandøren Swedol har per i dag 19 butikker i Norge (inkludert infusjonerte Univern) og har offensive planer for fremtiden med flere planlagte nyetableringer.

Lover førsteklasses service

Vi er veldig glade for at Swedol har valgt CERTEGO som leverandør. Som markedsledende på elektromekaniske løsninger kjenner vi behov, krav og mulighetene i detaljhandelen godt. Vi vil bruke vår fagkunnskap og bransjeerfaring til å gi Swedol en forutsigbar og god sikkerhetsløsning og førsteklasses service, sier Knut Willy Larsen Salgssjef i CERTEGO.

Løsningene som leveres vil hovedsakelig være innen låssystemer, dørautomatikk, nødevakuering og kodelåser. Avtalen innebærer også en serviceavtale hvor alle installasjoner kontrolleres jevnlig for blant annet å sikre en stabil drift og at brann-, rømning- og sikringskrav blir etterfulgt.

Faste vedlikeholdsintervaller

Vår viktigste jobb for Swedol er å sikre at dørmiljøene til hver tid fungerer optimalt for brukerne, uten at det går på bekostning av sikkerheten. Riktig løsning og faste vedlikeholdsintervaller sikrer at begge disse behovene blir ivaretatt, fortsetter Larsen.

Avtalen blir håndtert av CERTEGO sin nasjonale avdeling, som jobber med nasjonale rammeavtale kunder. Dette er kunder som ofte har en geografisk spredning av sine avdelinger, men som ønsker en sentralisert forhandlet avtale og et hovedkontaktpunkt.For oss er CERTEGO en trygg og solid partner og rådgiver innen sikkerhet. Vi har etablert gode rutiner med et fast kontaktpunkt som håndterer våre behov nasjonalt. De har bevist at de kan levere tjenestene raskt og effektivt og vi ser frem til å fortsette samarbeidet.

Per Rosenlund, Sikkerhets- og etableringssjef i Swedol AB

 

‹ Se alle nyheter