‹ Se alle nyheter
Fra venstre: Anniken Stensrud Østbye, Salgskoordinator CERTEGO Norge, Stian Holter Langsether, Prosjektleder CERTEGO Norge, Knut Willy Rydz Larsen, Salgssjef CERTEGO Norge Foto: Camilla Lindberg/CERTEGO

CERTEGO og Telenor har inngått landsdekkende rammeavtale

24. februar 2021

CERTEGO AS inngår rammeavtale for å levere sikkerhetstjenester til Telenor Norge. Avtalen omfatter leveranser av lås og beslag med tilhørende installasjons- og prosjekteringstjenester, samt rådgivning ved behov.

- Dette er en viktig milepæl for oss. Vi er svært stolte over å ha inngått samarbeid med Telenor for å sikre vitale nasjonale sikkerhetsinteresserDette er både spennende prosjekter for våre medarbeidere samt at avtalen gir CERTEGO en viktig fo

rutsigbarhei årene som kommer, sier Rolf Gunnar Reisænen, administrerende direktør i CERTEGO. 

  
Avtalen blir håndtert av CERTEGO sin nasjonale avdeling, som jobber med nasjonale rammeavtale kunder. Dette er kunder som ofte har en geografisk spredning av sine avdelinger og som ønsker en sentralisert forhandlet avtale og et hovedkontaktpunkt.  
 

 - CERTEGO ser virkelig frem til å sette i gang dette oppdraget med Telenor og vi skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli et langt og godt samarbeid, sier Knut Willy Rydz Larsensalgssjef i CERTEGO. 

 

For ytterligere informasjon kontakt: 

Knut Willy Rydz Larsen 
Salgssjef 
CERTEGO Norge  
knut.willy.larsen@certego.no 
Tel: +47 977 33 966 

‹ Se alle nyheter