‹ Se alle nyheter
Jani Saarvo, administrerende direktør for K2, Jonas Granath, konsernsjef for CERTEGO Group, og Tuomas Pitkänen, administrerende direktør for CERTEGO Finland.

CERTEGO kjøper K2 Turvapalvelut i Finland

27. mars 2024

CERTEGO har kjøpt opp en av Finlands ledende alarmssentraler, K2 Turvapalvelut Oy (K2), med virksomheter i Jyväskylä og Kokkola. Selskapet har en omsetning på 3 millioner euro og 40 ansatte.

CERTEGO streber etter å bli den ledende europeiske eksperten innen adgangskontroll og overvåkningsløsninger. En viktig del av CERTEGOs strategi er å kjøpe opp selskaper for å utvide sin posisjon i sikkerhetsmarkedet og kunne tilby ytterligere tjenester til sine kunder.

K2 har to toppmoderne alarmsentraler i Jyväskylä og Kokkola som betjener hele spekteret av bedriftskunder fra store selskaper som Tokmanni til mindre bedrifter. K2 har kompetanse innen brannalarmer, innbruddsalarm, CCTV og bygningsautomatiseringsløsninger og tilbyr sine kunder høykvalitets overvåking og forebyggende tjenester.

"K2 har et godt rykte i markedet. Jeg er veldig imponert over deres høye sikkerhetsnivå og kundetilfredshet. Jeg tror det er en ideell synergi mellom de to selskapene fra et strategisk perspektiv. Ved å slå sammen våre ressurser vil vi kunne styrke vårt tilbud innen kamera- og alarmovervåkning ytterligere og kunne tilby supplerende tjenester via K2-alarmssentralen. Jeg ønsker alle våre nye kolleger på K2 velkommen til CERTEGO,"

sier Tuomas Pitkänen, administrerende direktør for CERTEGO Finland.

"Oppkjøpet av K2 er i tråd med vårt strategiske mål om å bli markedsleder innen adgangskontroll og overvåkningsløsninger i Finland,"

sier Jonas Granath, konsernsjef for CERTEGO Group.

 

"Allerede fra det aller første møtet med CERTEGO følte jeg at deres profesjonalitet, deres sterke bedriftskultur og klare strategi vil gjøre dem til en utmerket eier av K2. Jeg er veldig stolt av våre prestasjoner så langt, og jeg er overbevist om at vi, ved å slå oss sammen med CERTEGO, vil vi øke vår vekst og dra nytte av vår felles portefølje av sikkerhetsløsninger og nasjonal tilstedeværelse i Finland",

sier Jani Saarvo, administrerende direktør for K2.  

"Vi er glade for at vi fant en god ny eier for K2. Vi ønsker å takke vårt dyktige og engasjerte personale for utviklingen av selskapet vårt. Vi tror at under CERTEGO Group vil denne utviklingen fortsette. Vi utgjør en sterk kombinasjon innen sikkerhets- og eiendomstjenester i Finland, og det er flott at i fremtiden vil også K2 betjene kunder utenfor det finske markedet. Vi gleder oss til å fortsette å være en del av historien som medeiere av CERTEGO Group,"

kommenterer Kyösti Kakkonen, hovedeier av K2.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Rundgren, leder for M&A, CERTEGO Group
Mail: anders.rundgren@certego.se
Tfn: +46 702 22 62 44

 

‹ Se alle nyheter