‹ Se alle nyheter

CERTEGO investerer i digital utvikling for å fremme miljøet

16. november 2023

Digitale nøkler har raskt endret måten vi får tilgang til og sikrer våre bygg og områder på, fra tradisjonelle fysiske nøkler til avanserte, teknologidrevne løsninger. Dette paradigmeskiftet innen adgangskontroll har ikke bare forbedret bekvemmeligheten, men også betydelig styrket sikkerhetstiltakene på ulike områder, fra boliger til kommersielle og industrielle miljøer.

Overgangen fra tradisjonelle fysiske nøkler til digitale adgangsløsninger bringer også med seg flere miljøvennlige fordeler, som redusert materialforbruk, minimal avfallsgenerering, energieffektivitet, fjernstyring og optimalisering, samt allsidig integrasjon for bærekraftige initiativer.

I tillegg muliggjør digitale nøkler bedre sporing og overvåkning av adgang, noe som igjen fører til mer effektiv bruk av områder og ressurser.

Mens teknologien som støtter digitale nøkler fortsetter å utvikle seg, forventes det ytterligere muligheter for å integrere bærekraftstiltak i adgangskontrollsystemer, og dermed fortsette satsingen på mer miljøvennlige og effektive adgangsløsninger.

Digitalisering gir betydelige muligheter for å transformere prosessene innen adgangsadministrasjon og nøkkeladministrasjon. Med digitale låser og nøkler kan du administrere adgang eksternt, redusere behovet for personell til å håndtere mistede nøkler og eliminere kravet om at entreprenører fysisk henter og returnerer nøkler etter fullført service. Dette reduserer ikke bare kostnader, men minimerer også økonomiske utgifter og CO2-utslipp. Vi ser også muligheter for fullstendig automatisering av prosesser, for eksempel ved å la en feilmelding automatisk generere adgang i spesifikke tidsperioder

sier Peter Johannesson, tjenesteutvikler hos CERTEGO.

 

‹ Se alle nyheter